Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lelkisérült ember lehet még...

Lelkisérült ember lehet még boldog? Hogyan segíthetnék? Nem vagyok a szavak embere.

Figyelt kérdés

febr. 19. 19:05
 1/5 Senior Séf ***** válasza:
100%
Segíthetsz rajta, de közben te meg rámész. Nem éri meg, hidd el. A kamaszkori idealizmus elmúlik, és ott állsz majd két elbaszott élettel.
febr. 19. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első az lenne, hogy ennél pontosabban meg tudja fogalmazni, hogy mit szeretne. Ha valaki csak boldog szeretne lenni, azzal nehéz mit kezdeni. Ha viszont konkrét célokat fogalmaz meg: Én szeretnék megtanulni falat mászni, webet programozni, feldolgozni gyermekkori traumáimat, leválni apámról,

akkor ezek felé a konkrét célok felé könnyebb elindulni, főleg, ha fogod és kisebb lépésekre bontod. Motiválni úgy lehet magad, hogy elképzeled az adott dologgal kapcsolatos jó dolgokat.

Minden kis lépést, pl. ha ezt sikerült leírni, ünnepeld meg!

febr. 20. 10:40
 3/5 A kérdező kommentje:
De o már tudja, hogy sosem lesz boldog. Nem is akar változtatni
febr. 20. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát, ő kell hozzá, nélküle nem fog menni.

Sőt, ez veszélyes is tud lenni, sokan úgy kötnek magukhoz embereket, hogy ilyeneket mondanak, és akkor a másik belefeszül, meg akarja menteni. Ilyet ne csinálj!

Szóval az önmagad védelme is fontos. Lehet, hogy még nem tart ott, akkor hagyni kell. Menjen el önismereti csoportba, vagy pszichológushoz, olvasson erről könyveket.

2# voltam.

febr. 20. 17:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves vagy hogy válaszoltál
febr. 20. 20:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!