Antipszichotikumot csak őrülteknek írják fel vagy normális embereknek is?
Figyelt kérdés
Én pánikbetegségre kaptam olyan gyógyszert,amit skizofréneknek szoktak.febr. 17. 14:55
41/48 anonim válasza:
Hát nem, édesem, a pszichiátriára nem ugyanaz vonatkozik, mivel a skizofréniának és a szorongásnak nem ugyanaz az oka, ellentétben a megfázással és a nemi betegséggel, aminek viszont egyaránt valamilyen baktérium.
43/48 anonim válasza:
Aztán ha sokkal rosszabb állapotba kerül tőle, akkor így járt, mi, 42-es?
44/48 anonim válasza:
Pánikbetegségre leginkább ne szedjen semmit. Nem hülye a doki, valószínű elmagyarázta neki kit és hol érhet el terápia miatt. Biztos vagyok benne, hogy azt is elmagyarázta neki, a pánikbeteg nem szedi be a gyógyszerét ;) és azt is, hogy nem megy el terápiára
46/48 anonim válasza:
Ugyanígy jártam, mint a kérdező, csak nem a skizo dolgon voltam fennakadva. A gyógyszer tájékoztatójára az volt írva, hogy felerősítheti az öngyi gondolatokat. TELJESEN mindegy, valami kifogást a legtöbb pánikbeteg találni fog
47/48 anonim válasza:
Olyan nincs,hogy őrült. Egy bipoláris vagy borderline vagy skizofrén általába értelmes emberek csak beteg az agyuk már születéskor. Én is szedek antipszihotikumot de bipolárisra meg pszihozisra ami olyasmi mint a skizofrénia.
48/48 anonim válasza:
Szorongásra is fel szokták írni mert erős szorongáscsökkentő hatása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!