Ez lehet pánikroham? Vagy mi ez?
Szia, hasonló tüneteim voltak, gyomor részen éreztem elmondhatatlan érzést, félelmet, nem tudom, de azt mondták magnéziumhiány. Aztán voltak remegéses tüneteim, vérvételen megtudtam, hogy vashiányos vagyok.
A vashiányos fb csoportban olvastam, hogy a vashiány előhozza a pánikbetegségre hajlamos embereknél a pánikrohamot. Tapasztaltam. Amióta szedem a vastablettát, nagyon sok tünetem elmúlt, hihetetlen, de 100%-ra merem mondani. Nem érzed magad vashiányosnak? Álmosság, ingerültség,hirtelen szívdobogás, fejfájás,szédelgés is van tünetnek nálad?
Üdv. 30/N
A pánikroham általában erős idegességgel kezdődik majd átvált ijedtségbe a megemelkedett pulzus és vérnyomás miatt és az egyre romló belső értékek csak súlyosbítják a helyzetet sokszor igen erősen
Hónapok alatt beleőszülsz ha nem csinálsz ellene valamit
Ne kattogj foglald le magad, 8 óránál túlzottan többet ne aludj, sportolj, szexelj a lényeg, hogy a felesleges energiád levezesd mert a pánikrohamosoknak elsősorban túl sok az energiájuk másrészt fóbiák alakulnak ki
Az energia probléma még megoldható levezetéssel de a fóbiák sajnos azok némelyike megmarad, például zsúfolt helyekre nem tudsz bemenni
Ha kell akkor talán első körben gyógynövény alapú nyugtató kipróbálható de ha nem múlik akkor irány a phszihiátria sajnos
Valószínű Frontint vagy Xanaxot kapsz első körben majd kevés vagy egyre emelt dózisban ami nem egy jó megoldás de sajnos jobb nincs
"Ne félj! Teljesen normális ha szorongsz,"
Miert lenne normalis? Hagyjuk mar ezt a baromsagot, hogy aki nem jar dilidokihoz, az senki. Ez egy idiota divat, fogadjunk, ha nem olvastal volna el minden baromsagot a szorongasrol, azt sem tudnad, hogy letezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!