Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon el vagyok keseredve,...

Nagyon el vagyok keseredve, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Dolgozom, 70 százalék egészségkárosodással. Takarítóként négy órában. Nettó 100 ezer a fizetésem ami nagyon kevés. Emellett van még 87 ezer Ft rokkant ellátásom, ami majd jövő hónapban várhatóan emelkedni fog. Hitelem is van sajnos. Attól félek mi van ha jövő hónapban nem kapok emelt ellátás (bár akkor telik le a hivatalos ügyintézés) és mit fogok csinálni. Nagyon rossz az egészségi állapotom, próbáltam nyolc órában, néhány hónapig megvolt.

Az állapotom miatt nem tudok többet keresni, de ebből hogy lehet megélni? Mi lesz velem? Semmi segitségem nincs. Max a munkahelyen kérek előleget, amit majd akkor visszaadok ha megjönnek a várt pénzek. Mit tehetek? Nagyon rossz az egészségi állapotom

febr. 11. 15:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Helyi önkormányzat lehet tud segíteni
febr. 12. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!