Nyaralás alatt minden ételtől hasmenés. Mit csináljak? Nagyon el vagyok keseredve.
Nem tudom, mit iszol, de sok esetben a másfajta víz (mégha tiszta is elvileg) okozhat ilyet.
De az is lehet, hogy valami, amit ettél, nem volt rendben. Javaslom, hogy egy-két napig csak síma fött rizst egyél (nem olajon megpirítva, hanem csak símán kétszeres vízben megfözve), lehetöleg önmagában. A legjobb szer hasmenés ellen.
én is egyből a vízre gondoltam. rendszeresen jártok ugyanarra a helyre? vagy mindig máshova, és mindenhol ez a helyzet?
mi több mint 10 évig jártunk a Jászságba nyaralni mikor kicsi voltam, mindig 2 heteket. rendszeresen voltak gyomorproblémáim nyaralás után. az orvos azt mondta, hogy ez tipikus, a termálvíz okozza
Már nem aktuális ahogy látom. Ezt egy vírus okozza, aminek következtében a szádba vett étel/ital is hányást-hasmenést válthat ki.
Nekem is nyaralás alatt volt ilyen. Bementünk ügyeletre, kaptam egy infúziót, amin keresztül B6-ot kaptam és már akkor jobban lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!