A biewer Yorki mini kutyámnak a hasa hangokat ad ki ez mitől lehet? Nagyon el vagyok keseredve!
Tejet semmiképpen ne adj neki.
Ha vizet sem iszik, vissza kellene vinni őt infúzióra, hogy ne száradjon ki.
Amúgy ez milyen kutya? Mármint a "biewer mini yorkie"???
Én úgy érzem csak pénzlehúzás megy de nem segítenek rajtunk eddig 29000 ft-ban van a kis édesem de nem érdekel a pénz csak segítsenek rajta végre
Első, van olyan fajta hogy Biewer terrier, amit a yorkiből lett kialakítva, talán a 80-as években, de külön fajta mostmár. Aztán persze elkezdik a yorkikkal keverni, magyarul "designer" keverékeket árulnak, naaaagyon ritka, nagyon különleges néven.
Kérdező... ha genetikai hibás a kutya, nem tudom, hogy mit lehet kezdeni vele, márpedig eléggé úgy hangzik, hogy szaporítós a kutyád (mini yorki NEM létezik, a biewer yorki pedig nem egy létező fajta, hanem keverék, ha egyáltalán tényleg ebből a két fajátból van, nem valami randomból), azoknál meg előfordul, főleg hogy a Biewerek állítólag hajlamosak gyomorproblémákra. Dálután van már, szóval nem értem, miért aggódsz most. Ha egyszer reggel szerinted rosszul volt, akkor miért most írogatsz ide, amikor max. pár órán belül kiderül. Ha olyan sürgős lenne, rohantál volna akkor.
Valószínűleg genetikai probléma.Eddig szerencsések voltatok,de szaporított kutyánál bármi kijöhet.
Gondolod,az amcsik távdiagnózisban megoldják a problémádat X kilométer távolságból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!