A képzelődés az fárasztja vagy fejleszti az agyat, milyen hatással van rá? (az egészséges képzelődésre gondolok mikor elképzeled magad itt ott stb)
Szerintem ezt minden egyes ember csinalja vagy csinalta már élete során.
Nem gondolnám, hogy ez valami hű de nagy probléma, kivéve akkor ha teljesen elrugaszkodik emiatt a valóságtól és nem ismeri fel a valós világot amiben tényleg van, hanem a "képzelt" világában ragad.
Egyébként fejlesztheti az agyat természetesen, kreativitás.
Mint mindennél, ennél is célszerű megtalálni az aranyközép utat.
köszi "Mint mindennél, ennél is célszerű megtalálni az aranyközép utat.
" ezt hogy érted? Egyébként én is igyekeztem úgy irni a kérdést, hogy a normális képzelődésre gondolok, mikor tudjuk, hogy az csak a saját képzeletünk.
Persze! Erősíti a kreativitást is. Ha ki akarod húzni magad egy helyzetből pl akkor olyan fantáziád van már, hogy rögtön ki tudsz találni valamit, ilyesmire is jó.
En is szoktam ilyeneket csinálni, amíg nem viszed túlzásba nincsen semmi gond ezzel. Kicsit a gyermekkori éned visszaköszön ilyenkor, mert ugye abban az életkorban szoktak nagyon fantáziálgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!