Ha valaki egészséges volt korábban, gyógyszer nélkül is vissza lehet hozni azt a mentális állapotot?
A fél családfám kihalt ez elmúlt 3-4 évben, nagyon sok volt a gyász. Munkahelyi problémáim is voltak, párkapcsolati is, és lakhatási is.
4-5 éven át ment folyamatosan, aztán egyszer összerogytam a terhek alatt. Fél évig erős depresszió és 0 aktivitás.
Most pszichológussal párhuzamosan haladok 3 hónap után. Olyan szinten lent voltam, hogy a szobából se tudtam kijönni szorongás nélkül. Mindig is érzékeny voltam a stresszre, de ilyen azért nem fordult elő a fiatal koromat nézve.
Gyógyszert nem szeretnék szedni, semmilyet .
Elkezdtem edzeni2 hete és valahogy más embernek érzem magam. Létezik, hogy már ennyi idő után van pozitív hatása?
Vagy nincs kőbe vésve?
Azt mondtam a pszichológusnak, hogy sok dologhoz nem érzem magam késznek, ő azt mondta ha 1 évig feküdnék az ágyba akkor se érezném késznek magam, csak akkor lesz változás ha minden bizonytalan helyzetbe belevágok és csinálom a szorongás érzése ellenére is.
Az idegrendszer vissza tud állni a korábbi normális állapotra, ha a traumák feldolgozása megtörtént és egyéb stresszes helyzetek is megoldódtak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!