Hogyan lehet tudatosítani a valóságot?
Figyelt kérdés
Sajnos olyan emberrel kezdtem kapcsolatba, akinek nincs realitásérzéke, és empátia hiányos is. Ezen kívül tépdesi a haját, és rengeteg fóbiája van. Nem a jelenben él, és semmit nem érzékel a másik emberből. Realitása konkrétan nulla. Plusz ha valami nem megy neki, azonnal csapdos, földhöz vág dolgokat. A masik embert kiszolgáló személyzetnek nézi, és ha nemleges választ kap, akkor behisztizik. Felnőtt, 50 feletti emberről van szó. Hogyan tudnék megszabadulni tőle úgy, hogy felfogja a realitást? (Önreflexiója minimális szinten sincs.)jan. 31. 08:42
11/16 A kérdező kommentje:
10 látom nem érted a problémát.
jan. 31. 15:39
12/16 anonim válasza:
A problémát értem, téged nem értelek. Azt mondod, nem lakik nálad. Akkor miért lenne kötelező szóba állnod vele? Odamegy, elküldöd. Nem megy el, bemész. Veri az ajtódat, rendőrt hívsz. Majd ők rendezik a többit.
13/16 Phoney válasza:
Nehéz megérteni a problémát, ha semmit nem mondasz róla, hogy miért nem lehet megszabadulni tőle...
14/16 A kérdező kommentje:
Fentebb megírtam hogy milyen.
jan. 31. 17:48
15/16 Phoney válasza:
És ki tart pisztoly a fejedhez, hogy szóba állj vele? Nem laktok együtt. Egy helyen dolgoztok? Nem engeded be, ott hagyod, letiltod, nem veszed fel a telefont, rendőrt hívsz, stb. Még nem derült ki, hogy ez miért nem elég.
16/16 anonim válasza:
Ennyire unatkozol? Cifrázhatnád egy picit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!