Írnànak olyan szülők akiknek a gyereküknek kicsikènt voltak autisztikus tünetei, dolgai és később megszűntek ahogy nőtt a gyerek?
Figyelt kérdés
jan. 28. 19:34
21/23 anonim válasza:
Remélem. Én már amúgy megszoktam ezeket. De anyukámnak pl kínos,mert amikor nála vagyunk, és elmegyünk pl sétálni a főtérre,azért mellette katonásan kell viselkedni. Óvónő volt...tekintélyelvű. Rosszul szólaltam meg,már kaptam a taslit. Ő nehezen tűri ezt el. Nem is. Igazság szerint.
Én már az esetek legnagyobb részében tök lazán kezelem ezeket.
22/23 anonim válasza:
Mármint gyerekkoromban kaptam a tasli(ka)t,nem most természetesen.
23/23 A kérdező kommentje:
Egy ismerős mondta akinek most 20 éves éves a lánya,hogy kicsikènt annyi hülyeséget csinált, hogy autista meg adhd diagnózist akartak a gyerekre ràrakni, a házasságuk is majdnem ràment meg kisegítő suliba akarták rakni ,és milyen jó hogy nem hagyták mert szèpen kinőtt minden hülyeséget ,most meg egy értelmes átlagos lány aki fősulira jár .
Úgyhogy van remény 🙂
jan. 31. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!