Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mást is kikészít ez a jóidő?

Mást is kikészít ez a jóidő?

Figyelt kérdés
Más (depressziós) is érzi ettől magát még nagyobb szarnak, aki ilyen jó időben is csak feküdni képes, bent rohadni... Es mást is idegesít ez az ellentét, hogy kint ragyog a nap, mennek ki az emberek, mindenki vigyorog a jóidőnek, én meg csak azt szeretném, ha lenne minden borús és sötét?

2024. jan. 26. 11:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagyok depressziós (azt hiszem), de szokott lenni depresszív hangulatom (és hangulatingadozásom). A tavaszt, és az őszt ami olyan klasszikus, kellemesen meleg, nagyon szeretem, ezekben az időszakokban érzem magam a legjobban. A normális nyarat elviselem, de rám a nagy hőségektől tör rám a depi. Amikor 30 fok fölött van hetekig a hőmérséklet, éjjel sem hűl, semmi csapadék, és bezártság van, mert odakint elevenen elrohadok, na az nekem nagyon nehéz időszak. Általában ilyenkor vagyok lelkileg rottyon.
2024. jan. 31. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!