Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mást is kikészít ez a jóidő?

Mást is kikészít ez a jóidő?

Figyelt kérdés
Más (depressziós) is érzi ettől magát még nagyobb szarnak, aki ilyen jó időben is csak feküdni képes, bent rohadni... Es mást is idegesít ez az ellentét, hogy kint ragyog a nap, mennek ki az emberek, mindenki vigyorog a jóidőnek, én meg csak azt szeretném, ha lenne minden borús és sötét?

2024. jan. 26. 11:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
nálam a jó idő ott kezdődik, hogy legalább 15 fok és legfeljebb enyhe szellő. a fővárosban olyan szélvihar volt, hogy a gatyát is majd letépte rólam.
2024. jan. 26. 12:18
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Én inkább jobban érzem magam általában a jó időtől, pedig nem áll tőlem se távol mostanában a depresszió. Menj ki egy kicsit levegőzni, hátha változik. Elkezdeni a nehéz.

Azonban az is elő szokott fordulni, hogy bár nem lesz jobb a kedvem, de nem is lesz rosszabb, de az ritkább eset.

2024. jan. 26. 12:20
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

azt meg pont leszarom, hogy mit gondolnak mások. ha az otthoni döglés esik jól, akkor otthon döglök jó időben is.

de míg jó időben az otthoni döglés csak egy opció a sok közül, rossz időben sajnos csak az egyetlen opció.

2024. jan. 26. 12:21
 4/11 anonim ***** válasza:
40%
Itt a fővárosban Szegeden elég szép idő van most. Kint kell lenni a levegőn.
2024. jan. 26. 12:28
 5/11 anonim ***** válasza:
96%

1: Télhez vagy régi télhez viszonyítva ez jó idő. Konkrétan berobbant a tavasz és állítólag marad is. Bár sok periódusból tudok olyat mondani, amikor napi szinten rosszat jósolt az OMSz. Többször csúnyán át is vert. Úgyhogy meglátjuk.

Én imádom, megyek túrázni. :3

35/F

2024. jan. 26. 12:38
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Egyébként Napsütéssel 5 foktól már túrázok. Nálam az a lélektani határ.
2024. jan. 26. 12:40
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

Tel van

Engem ez nyáron készített ki mindig, most már ez sem érdekel

2024. jan. 26. 12:43
 8/11 anonim ***** válasza:
62%

"Télhez vagy régi télhez viszonyítva ez jó idő. Konkrétan berobbant a tavasz és állítólag marad is."

én inkább úgy mondanám, január végéhez képest valóban nagyon jó idő a 8-9 fok, de amúgy a tavaszhoz képest ez is eléggé lóf.sz, kábé március első vagy második hetének menne el.

2024. jan. 26. 13:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Nálam nem az időjárás határozza meg a hangulatomat lehet eső hó, mínusz vagy plusz.Szednem kell gyógyszert.
2024. jan. 27. 08:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem, amugy se szeretek emberek között lenni
2024. jan. 27. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!