Kikészít már a szorongás, nem tudom kikapcsolni a gondolataimat?
Alapból is szorongok, de most tegnap elkezdtem valamin nagyon kattogni. Annyit elárulok, hogy továbbtanulással kapcsolatos, mivel most fogok érettségizni és hiába volt az elmúlt években egy tervem, aminek megfelelően le is adtam a jelentkezésem, most egyre jobban kezdek benne elbizonytalanodni. Azt tudom, mi érdekel és mit akarok csinálni, de pl. ilyeneken jár az agyam, hogy végül menjek-e külföldre vagy maradjak, kihagyjak-e egy évet vagy sem (ez abban az esetben lenne így, ha külföldi egyetemre mennék), hol akarok lakni, melyik szakra menjek pontosan stb. Nem akarom, hogy később majd siránkozzak, hogy milyen hülye voltam, miért nem a másik opciót választottam… Nem akarom elrontani a jövőmet. Persze jó, hogy sok a lehetőség, de már bele zavarodok.
Tegnap estétől fogva ezen (is) kattogok, aludni sem bírtam rendesen ettől, ma sem tudok koncentrálni semennyire sem a tanulásra, jelenleg fáj a fejem is, minden bajom van. Közben meg ugye nem ártana leülni a fenekemre és tanulni. Úgy érzem megőrülök, de nem tehetem meg, hogy nem foglalkozom ezzel, hiszen itt az ideje, nem lehet mindent az utolsó pillanatra hagyni.
Konzultálj pszichiáterrel.
6 hétre felír valszeg kis alprazolamot és az lenyugtatja a felpörgött agyadat.
Tudom, tudom a nyugtató az rossz meg minden, de nem véletlen még mindig a legjobb rövidtávú kezelés a szorongásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!