Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire normális ha teljesen...

Mennyire normális ha teljesen elvagyok izolálódva az emberektől és képtelen vagyok bármilyen kapcsolatot is fenttartani?18f

Figyelt kérdés

1.soha az életben nem volt, voltak barátaim mivel soha nem tuudtam megfelelően bánni az emberekkel, épp ilyenkor fogalmazódott meg bennem hogy lehet paranoid vagyok és ezért olyan dolgokat gondolok amik lehet nem is léteznek(persze vizuális halucinációoim egyátalán nincsennek, nem voltak) szóval folyton azt gondolom minden ember rosz, hazug, első benyomásra nemkedvel, hülyének néz a másik nemnél nem gondolom hogy valaha volna esélyem barátnőt tanálni és hogy valaki fog ebben az életben szeretni, nem hiszem hogy vonzó vagyok bárkinek is,

főleg ugy érzem képtelen vagyok kontrollalni az életem vagyis bármit is teszek a végén folyton ugyanott kötök ki vagyis magányosan egyedül és halálra vágyok, mikor elképzelem hogy valahova elutazok akkor még pozitiv érzések kötnek el stb.

viszont ha tényleg valahova elutazok akkor rám tör a szorongás és a depressziv hangulat és akkor megbánom hogy elmentem valahova utána mikor hazajövök akkor jön meg a "jóérzetem"

jan. 21. 00:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy az emberektől való félelem (attól félsz, hogy elutasítanak) indukálja ezeket a gondolatokat.

Ezen érdemes lenne változtatni.

jan. 21. 04:00
 2/5 anonim válasza:

Hát normálisnak nem mondanám… főleg, hogy szenvedsz tőle. Jobb otthon, mert visszatérsz a megszokottba, a biztonságosba. És ez megnyugtat. Új helyzetek, új kihívások, érted, és ha ebben nincs gyakorlatod, az az ijesztő lehet.

Egyedül élsz, vagy még a szüleiddel? Terápián gondolkodtál már?

Nem tudhatod, kinek vagy vonzó, ami a külsőt illeti, lehet valakinek ez nem is annyira fontos. Szerintem a legjobb lenne pszichológushoz menni, minél hamarabb.

jan. 21. 09:51
 3/5 A kérdező kommentje:
2es, otthon viszon nincs semmilyen motivációm létezni, utálok otthon lenni, mert folyton egy mérgező környezetben élek a nárcisztikus anyámmal, akit legszivesebben az ablakon kidobnám sokszor
jan. 23. 09:21
 4/5 A kérdező kommentje:
egyedül élek vele és otthon még rosszabb mint máshol mert nem csinálok semmit csak az ágyban fekszem és várom a halált, nincsen egy barátom se teljesen elvagyok izolálodva az emberektől is
jan. 23. 09:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Pedig nagyon jól gondolod,az emberek 95%-a aljas, szemét,kétszínű!! Mind azt nézi milyen haszna van benned,hogy tud anyagilag lehúzni, kihasználni mindenféle téren. Annyira jók hogyha úgy van isztok egy sört,vagy megnéztek egy filmet aztán kineszélitek és semmi több, a magánéleted és ha van nőd akkor a nőddel való dolgaitolat egyáltalán nem szabad elmondani,mert a férfiak olyanok,hogy amint lehet simán rámennek egymás nőjére,most majd fognak jönni ide nekem ,hogy nem mindenki olyan meg miket beszélek,DE! Nekem higyj, undorító a legtöbb pasi szó szerint!!! Nem egy beszélgetésnél azt hitték hogy csaj vagyok és egyből privátot írkáltak én meg mondom na jól van vissza írok nekik hogy férjem van,hát mit ne mondjak jó páran írták hogy kiakarnak nyalni ha benne vagyok az se baj ha előtte a férjem belém élvez. És ez csak egy példa volt,de itt ezen az oldalon ha a kategóriákban nézelődsz akkor láthatsz te is rengeteg ilyen embert. Vissza térve a kérdéshez szerintem olyannal haverkodj akivel azonos a hobbid ha van, de sose engedd közel,az elején le is tisztázhatod hogy sose szoktál kölcsön adni semmit se pénzt,se szerszámot se semmit.
febr. 4. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!