Furcsa dolgokat csinálok miközben alszok, felállok az ágyra , négykézlábra “ugrok”, felülök, kiabálok. Ez normális szerintetek?
Sziasztok, mióta a barátnőmmel élek többször is mondta, hogy az éjszaka közepén felállok az ágyra, vagy felugrok , esetleg kiabálok, vagy esetleg álmomban kezdtem el szexuális aktust kezdeményezni. Ezekre nem szoktam emlékezni. Normális pszichével rendelkezem, a 8 óra alvás általában mindig megvan, füldugóval alszok. 26 éves vagyok.
Szerintetek ez normális , vagy forduljak szakemberhez ?
Köszi a válaszokat.
Én általában megcsinálom a mosást, ebédet megfőzöm másnapra, esetleg összepakolok ha nagy rumli van. Bár sötétben ez ugye annyira nem látszik://
Te is csinalhatnál valami hasznosabbat, ugrándozás helyett:D
😂😂😂 mik ezek a kommentek gyerekek
Meg a kollegiumban kezdtem el fuldugoval aludni.
Tegnap anelkul aludtam , sokkal kipihentebben keltem , es nem csinaltam furcsasagokat. Tovabb folytatom a tesztet✌🏻
"José pincér aludt. Aludt, miközben egy pillanatra megállt a levessel, aludt, amíg a szakács tálcára tette a húst, és aludt, amikor egy svéd magántanár ölébe kitálalta.
Az ordításra felriadt.
Hutchins, a fűtő is aludt. Aludt, amíg a szén begurult a kazánba, aludt, miközben felemelte a lapátot, és aludt, midőn leejtette a főgépész lábára.
Az ordításra felriadt.
Az első tiszt közölte a kapitánnyal, hogy José, a pincér állandó aluszékonysága súlyosbodott.
A gépész közölte a kapitánnyal, hogy Hutchins, az amerikai fűtő már csak percekre ébred fel, ha éppen ver valakit."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!