Normalis hogy 5,5 honapos baba négykézlábra all es kutyázik?
Aggódom gyermekem gyors mozgásfejlodese miatt.
3 honaposan hasra fordult.
Most 5,5 honapos es két hete kúszik oldalra, meg négykézlábra állva kutyázik. Nem túl korai ez?
..és ha gyors akkor sincs semmi.az enyém is ezt csinálta,és 6 hónaposan már mászott.de rajtuk kívül még nagyon sok baba csinálja ezt,egyébként attól hogy kutyázik,még lehet 2 hónap is míg kúszni kezd.
nagyon is ügyes!
Az én legidősebb lányom 6 hónaposan már egyedül ült., és természetesen kúszott-mászott. 9 hónaposan pedig önállóan járt. Nem lett hiperaktív.
Örülj neki, hogy ilyen jól,fejlődik.
Nem értem, hogy újabban miért baj, ha egy baba jól fejlődik?
Mutass egy olyan babát aki jól alszik!
(1 vagyok.)
kisfiam 9 hónapos,éjszaka megtesz négykézláb X km-t.mikor mellettem aludt,volt hogy a fenekemen aludt...vetődik ide-oda csukva van a szeme úgy mászik.Én nem aggódok hogy hiperaktív lesz,napközben nyugodt,kiegyensúlyozott.
Van sokkal jobb elfoglaltságuk is mint hogy aludjanak! :-D
google-ba üsd be hogy hiperaktivitás jelei (csecsemőkorban)
kihoz kb 10 tünetet,ami már nagyon extrém.
Neki egyik sincs meg,max az hogy rosszul alszik,de azt írja,ha 2-3 éves korában sem alszik jól,akkor az számít egy tünetnek.Túl korai mozgásfejlődés meg nem ez,hanem a szomszéd kis srác,aki 7 hónaposan szaladt az anyja után,úgy hogy nem mászott.
Kedves harmadik.
A csaladodban mennyi idős a hiperaktív személy? Gyerek még?
Nagyon nehéz neki?
Milyen az élete?
Köszönöm a válaszokat. Sajnos nagyon aggódós típus vagyok!
Es az normalis, hogy a keze folyamatosan jár? Mikor altatom az arcom kapirgalja vagy utogeti. Ha leteszem is kapirgalja a lepedot míg el nem alszik. Szoptatás közben is es egesz nap repkednek a kezei.
Tényleg rémes vagyok, ezen változtatnom kell!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!