Itt önök között találok szakembert szakorvost akitől tudok/, tudnék kérdezni mentális-szellemi zavarok ügyében!?
Aspegeri személyiség zavarok szociális fobia adhd gyanú disthymia pánik rosszullét depresszió ezeket a megállapításokat kaptam és diagnózisokat.
Még hogy a gének a génjeim a gén állományon tehető felelőssé.
De igazán mégsem tudom azt hogy mi a betegségem sérülésem oka.
Max olyan embert fogsz itt találni, aki a Wikipédiáról bemásolja a betegség kezelésével kapcsolatos diagnózist.
Kicsi az esélye annak, hogy orvos unalmába a gyakorin lóg.
Hát csak mégis egy szakember, vagy szakorvos nem hurrog le nem szól le engemet engem és kielégítő választ tud adni a leirásom a panaszaim alapján.
Azért gondoltam azt, hogy így úgy fogalmazok meg a kérdésemet, hogy célzottan.
És mik lennének volnának azok a különböző különféle vizsgálatok?
Engem eddig nem vizsgáltak ki kellőképp azt érzem magamban legbelül.
Volt még tizenéve több mint tíz évvel ezelőtt ez az orvostudakozó de ma már az sincsen:-(:-s ott legalább minimum ingyenesen lehetett kérdezni és a válasz is ingyenes volt korlátlanul egy ideig még a webbetegen is.
#3 A wikipédia már kiment a divatból, most a chatgpt a menő.
Kérdező! Egyetértek az 5-össel. Egyébként vannak olyan internetes platformok ahol te kérdezhetsz és az orvos válaszol de pszichiátriai változattal még nem találkoztam, csak belgyógyászatossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!