Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mióta anya lettem, nagyon...

Mióta anya lettem, nagyon félek a haláltól. Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

Mindig is szorongásra hajlamos típus voltam, de kifejezetten a haláltól nem féltem. Mióta gyermekem született ez lett a szorongásom fő tárgya, ha arra gondolok hogy itt kell őt hagynom, a sírás kerülget. Azóta eléggé hipohonder is vagyok.

Egyébként nem hiszem hogy szülés utáni depresszió lenne, mert ezt leszámítva jól vagyok lelkileg, és már másfél éve szültem.

Tapasztalt valaki ilyet? Nektek elmúlt vagy enyhült egy idő után? Mikortól kóros ez a dolog?

2024. jan. 12. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom, nálam azóta lett vonzóbb.
2024. jan. 12. 22:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a gyerek helyzetét biztosítani halálod esetére!
2024. jan. 13. 09:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Biztos lenne a helye szerencsére, a férjemben ezer százalékig megbízom, nagyon jó apuka, és a nagyszülők is mind ott lennének neki. Inkább maga a gondolat, hogy nem lennék vele, nem látnám felnőni. :(
2024. jan. 13. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!