Egy faluban èlek.Volt felesègem elkezdett kristály drogot használni.Itt ez nagyon népszerű. Már rászokott,hogy őt idézzem "mert olyan rossz lejönni róla". Mi várható? Mire kèszüljek?
Figyelt kérdés
Vannak gyerekeink is,akik-nem véletlenül -, nálam maradtak.
Aggódom èrte.
Nem tudom mit segíthetnèk,mert nem is együtt èlünk már,de azért rossz látni,ahogy lecsúszik,ès így tényleg egyedül maradtam, nem igazán számíthatok rá...
2023. szept. 10. 08:41
1/7 anonim válasza:
Szia! Sajnos az efélle drognak gyilkos hatàsai vannak! Étvàgytalansàg, ami sùlyvesztést eredményez. Magas pulzusszàm, furcsa kiszàmithatattlan viselkedés, alvàszavar, hallucinàciò, ingerlékenység,pànik és elmebetegség. Hosszabb hasznàlat esetén maradandò kàrosodàst okozhat az agy és a sziv ereiben. Nagyobb adagnàl görcsök, roham és halàlt is okozhat.
2/7 anonim válasza:
Beszélj vele, hogy haggya abba az egészet, mert nagyon veszélyes! Magyarorszàgon tôbb szervezet is foglalkozik drogfûggôségben szenvedôkkel, tôlûk segitséget lehet kérni a leszokàsban, tehàt van segitség van kihez fordulni!
3/7 A kérdező kommentje:
Egyes!
Igen, minden úgy van ahogy írtad
2023. szept. 10. 11:53
4/7 anonim válasza:
Szomorú. Viszont, nagyon keveseknek sikerül leszokni róla.
6/7 A kérdező kommentje:
Az èlete rèsze lett, nem igazán napi szinten,mert annyi pènze nincs, viszont ha van pènze,akkor először is kristályt vesz.Szóval azt mondta, hogy nem függő, mert kibírja pl a hónap 3-4. hetèben ha nincs pènze.Felmondott a munkahelyen,ezèrt mostanában inkább nincs pènze.Azt mondja,hogy jó dolog, szerintem biztosan szar,mert èszre se veszi,hogy rákattant.Nem alszik, aztán meg napokat átalszik, nem eszik,aztán meg zabál.Szóval ez van.
márc. 28. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!