Melyik az erősebb gyógyszer, az abilify vagy a rxulti?
Senki ne irjon neki. A dokija irta fel neki, ne tantoritsa el senki, hogy beszedje-e vagy sem.
Kerdezo, ne itt varj orvosi, farmakologiai tanacsot. Legyel jobban, nem intravenas alkoholt adnak neked.
Ne felj, szedd be. En is szedtem gyogyszereket, en is amikor elolvastam a betegtajekoztatot szartam bevenni en is mert annyi volt. Olanzapine-nal ott van "hirtelen halal/szivhalal", es hanyan szedik, oda sincs irva milyen gyakori - ezek csak a forgalmazot vedik ha baj van. Millionyian szedik egyebkent.
Ezert ne olvasd el. Ha nagyon akarod olvasd el a Nagyon gyakorit meg a gyakoribol az elso 3 - 5-ot. De fix, hogy tovabbmesz. Ha meg tovabb olvasod tuti nem veszed be, panikolni fogsz, pedig teljesen feleslegesen. Es mesz a dokihoz, hogy rossz. Az en orvosom is mondta, ne olvassam el a betegtajekoztatot.
Hogy melyik erosebb nehany kulccsszo: molekularis tomeg, lipofil, protein kotodes, biologiai felezesi ido, albumin, maj, terminalis felezesi ido. Ezekbol beloheted melyik erosebb - de nem biztos hogy a nagyobb ertek az erosebb, es nem biztos, hogy a kisebb ertek a gyengebb.
Nezd meg, aki uj gyogyszert vesz be, beparazik es nem veszi be. Itt egy csodalatos, orgazmikus pelda: https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!