Szedtem az Escitil gyógyszert ,ami nagyon be vàllt csak be vérzés miatt abba kellet hagynom .Vizsgàlat utàn ki derül még sem attól volt.Ujjra szedhetem .Ugyan ugy kell a hozzàszokàs mint először? Vagy màr erősebb mellékhatàs nem vàrható.
Figyelt kérdés
2023. aug. 27. 20:53
1/4 anonim válasza:
Ha már több hete abbahagytad akkor újra hozzá kell szokni.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen màr màsik gyógyszert is szedtem helyette de most vissza állhatok erre mert ez jól bevált
2023. aug. 27. 21:36
3/4 anonim válasza:
Ha másik SSRI-t szedsz helyette és átállítanak akkor az átállás zökkenőmentesebb szokott lenni, mint ha 0-áról kezdenéd. Most mit szedzs és mennyit? De érdemes inkább a rosszabbra felkészülni lelkileg.
4/4 A kérdező kommentje:
Rexetin szedtem kb 2 hete hagytam abba egész ,fél majd negyed gyógyszerrel kellett abba hagynom,de ez a gyógyszer nekem nem vált be .
Escitil gyógyszertől el múlt a stressz miatt kialakult szédülés a Rexetin mellett vissza tért
2023. aug. 27. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!