Úgy érzem elakadtam a gyerekkori traumák miatt, menekülnék mindenhonnan, semmi és sehol sem jó. Kihez forduljak?
Jártam szorongás, depresszió miatt pszichiáterhez (TB alapon) ő beutalt a pszichológushoz. A városunkban 2 TB-s pszichológus van, én mindkettőt megjártam, egyik sem tudott segíteni. Voltam 3 pszicháternél szintén TB-s. Voltam egy magánnál is.
Jártam 3 kineziológusnál, csak kidobott pénz volt.
Illetve nem, mert depresszióval kezdtem, de ma már tudom, hogy nem depresszió, hanem gyerekkori traumák állnak a háttérben. Egy korán elvesztett szülő (halál), és 2 toxikus nevelő.
Lassan közel a 40-hez, szeretnék már nem menülni, önmagam lenni.
De még mindig nem tudok azon túllépni, hogy édesapámnak megfeleljek (a másik nevelőm már elhunyt).
Azért hívom édesapám is nevelőmnek, mert nem volt igazi apa soha sem, de mint ahogy említettem máig kényszer érzek a megfelesének.
Eddig soha nem lehettem önmagam. Azt sem tudom kivagyok.
Kitudna segíteni nekem?
Meddig jártál?
Illetve mit jelent az, hogy segíteni?
Gyerekkortól kezdve feldolgozni a traumákat több év is lehet.
Az a baj, ahogy olvasom, hogy te hamar akarsz jól lenni. Tudod 40 év traumái nem fognak hamar elmúlni. És egy folyamatot kellene végigcsinálni egy segítővel, nem pedig "ugrálni".
De ha nincs meg a szikra a segítővel, nem bízok benne?!
Egyiküknél úgy éreztem, hogy ő engem hibáztat, neki is meg kell felelnem. A másikkal szerettem volna együtt műkődni, de ő azt sem tudta hol tartottunk az előző ülésen, csak meditációs linkeket küldött folyton.
Jaj, sajnálom :(
Akkor viszont valahogy pénzt kell bele fektetninés magán pszichoterapeutát keresni. A TB-sek elég lutrik. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!