Miért feltételezi rólam sok ember, hogy hülye, buta, naiv, bolond vagyok, és miért érzem mindenhonnan kiközösítve magam?
Azért mert 21-dik században élünk, még nem kell természetesnek venni hogy pszihiátria kezelt,és személyiségzavaros valaki. Ez nem egészséges, és normális dolog. Engem személy szerint ez nem is zavarna, végül is nem az én dolgom, nem ítélkezhetem (nem tudhatom miért vagy idegbeteg) de én sem dolgoznék olyan emberrel aki minden pici dologért felkapja a vizet,és ingerülten, flegmán beszél.
Én azt szoktam mondani, hogy ha valakit 80%-ban elutasítanak, akkor ott nem csak a társaságban kell hibát keresni, hanem önmagunkban is.
Mit csinálj?
Mondjuk gyakorold a türelmet. Ha úgy érzed, hogy most felkaptad a vizet, inkább ne válaszolj ingerülten, hanem előtte számolj el magadban 10-ig.
Ha túl sokan butának tartanak az a te jellemed hibája is.
Próbálj meg nem megsértődni, és ingerülten válaszolni.
"Akik kedvelnek,azok jólelkűnek tartanak,és őszintének,szókimondónak,segítőkésznek.S
emmi esetre sem kétszínűnek.Igaz hamar felkapom a vizet,meg ingerült a hangom,de mit csináljak"
Azt csináljad, hogy
- VAGY viselkedj normális, kulturált módon,
- VAGY ne csodálkozz, hogy utálnak és nem akarnak veled dolgozni.
Ezt csináljad.
Szókimondónak meg otthon anyukáddal legyél, a munkahelyeden szépen tartsd vissza a véleményedet, senki sem kíváncsi rá.
"Igaz hamar felkapom a vizet,meg ingerült a hangom,de mit csináljak.Elismerem vannak hibáim,de kinek nincs.Valaki állandóan kedves,de kibeszéli a másikat."
Figyelj,az emberek általában nem szórakozásból járnak be dolgozni.Van otthon is elég bajuk+a munkahelyen se könnyű,ennek tetejébe még pont egy agresszív,kéretlenül szókimondó ember hiányzik nekik.A szókimondás és őszinteség,csak akkor válik az előnyödre,ha tudatosan tudsz vele bánni.Pszichiátriai beteg vagy.Rendben,érthető.Akkor viszont lehetőséged is van változtatni a viselkedéseden,ha nem is mindenen,de a fontosabb dolgokon igen.Ha kihasználod a betegséged adta, látszólag könnyebbik utat ígérő lehetőségeket,akkor hosszú távon csak magaddal fogsz kitolni,mint ahogy tapasztalod is.Gondold át,hogy megéri-e.Te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!