Valószínűleg dolgozni kellene a személyiségeden...
2022. jan. 17. 08:52
2/19 anonim válasza:
Ha jól értem az utolsó mondtatod; a munkahelyeden laksz és edzel? Lehet ez a probléma...
2022. jan. 17. 08:53
3/19 anonim válasza:
kettes bár a többség érti de leírom. A VÁROSRA GONDOLT..
2022. jan. 17. 09:02
4/19 anonim válasza:
Rengeteg a primitív ember. Én is egy kezemen meg tudom számolni hányhoz érdemes hozzászólnom például munkahelyen.
2022. jan. 17. 09:04
5/19 anonim válasza:
Munkahelyen nincs barátság, ott amint az érdek úgy kívánja, ellened fognak fordulni, bármilyen "jó barát" is legyen előtte. Ha pedig a környezetedben nem megy, keress távolabb barátokat. Nekem is így sikerült, a környezetemben engem se szerettek, de neten sikerült nagyon kedves embereket megismerni.
2022. jan. 17. 09:19
6/19 anonim válasza:
Nem sokáig kell már változtatnod!
37.Zsoltár 10,11."Egy kis idő még és nem lesznek gonoszok nézed a helyüket és nem lesznek sehol. Ám a szelidek öröklik a földet és örömmel tölti el őket hogy határtalan békében élnek."
2022. jan. 17. 10:11
7/19 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy pl autizmus vagy ahdh van a háttérben, és emiatt nehezen tudsz az emberekkel közös pontot találni, fura vagy számukra?
2022. jan. 17. 10:38
8/19 anonim válasza:
VAgy csak szorong?
2022. jan. 17. 10:40
9/19 anonim válasza:
#6 37.Zsoltár 10,11."Egy kis idő még..."
Az a kis idő nem telt már le azóta, mióta megírták ezt a zsoltárt? :D
2022. jan. 17. 12:21
10/19 A kérdező kommentje:
7, 8
Autizmusra én is gyanakodtam de hivatalosan nem diagnosztizáltak még és nem tudom egy diagnózis miben változtatna.
De tény, idegennek érzem magam, nem értem gyakran a motivációik mert úgy fest nekem teljesen másak a motivációim.
A szorongás meg fakadhat ebből, hogy nem találok olyan embereket akik értenek, akik úgy működnek mint én.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!