Kaphatok erre eutanáziát?
Súlyos depresszióm van és ostoba vagyok.
Nem alakultak ki a megfelelő kommunikációs mintáim. Ergo nehezen barátkozok, szorongok és nem tudok kiállni magamért.
Nem volt kimondottan rossz gyerekkorom. 10-es skálán egy 5-öt, 6-ot adnék.
Egyszerűen túl bonyolult hely nekem a világ és a szélsőséges szorongásaim miatt nem tudok párkapcsolatot se kialakítani, tanulni vagy éppen dolgozni.
Véleményem szerint ez így nem emberhez méltó élet.
Nem hiszek se a reinkarnációban sem a pokolban, mennyországban.
Isten ha létezik valószínűleg letoj minket.
Ez az élet nem sikerült túl jól és nem tartom túl happynek azt ahogy most élek.
Voltam már sikeres az életemben de a szorongásaim miatt sosem tudtam semmit igazán élvezni. Tehetséges sem vagyok semmiben és kitartó sem.
Úgy terveztem, hogy keresek egy szakembert de nem hiszek a pszichológiában. Túl modern tudomány. Még semmit sem tudunk az agy működésről és a legtöbb gyógyszer tompít. Nem ad eufóriát lelki békét.
De én nem akarok öngyilkos lenni ugyanis az elcseszett életem nem az én hibám.
Azaz csak kis százalékban.
A családban tanult mintáimról, a genetikai hajlamomról nem én tehetek és ezek jelentősen befolyásolják az egyén életét.
Jöhettek ide a Jézuskával meg a pozitív gondolkodással ez az igazság.
Az élet durván 80%-ban a szerencsétől függ.
Tegyük fel rendőr szeretnék lenni. Nem lehetek mert a pszichológiai alkalmasságon nem megyek át.
Tegyük fel orvos szeretnék lenni. Nem lehetek, mert buta, lukas zacskó agyú vagyok.
Tegyük fel, hogy jó emberi kapcsolatokat szeretnék. Nem lehet, mert depressziós vagyok és a búval bélelt embereket kerülik az emberek.
Marad a vegetálás még 60 éven keresztül?
Nem lenne jobb megadni azt a rohadt eutanáziát?
Még egyszer mondom, öngyilkos nem tudnék lenni ugyanis nem az én hibám az elcseszett életem hanem a "szerencsének" köszönhető.
Nekem nem rosszak a kommunikációs képességeim, de én is szociális fóbiával élek.
Évről évre egyre erősödik a depresszió is, hogy ennyi jut.
Nehéz így élni, megemészteni, felkelni, úgy, mintha ez normális lenne.
Ráadásul én a mentálisan beteg szüleimmel élek, akik alkoholisták is.
Egyedül az edzés és sorozatok nézése tesz boldoggá, de egy dobozban élem le az életemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!