Mi lehet ha megkérdezem a pszichiátert, hogy kaphatok e eutanáziát?
Figyelt kérdés
Nagyon hülyének fog nézni?
Depressziós vagyok és nem hatnak a gyógyszerek, meg akarok halni.
De nem merem megölni magam, félek a fájdalomtól.
2023. okt. 16. 15:53
1/19 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy Magyarországon nincs eutanázia de, hogy hogyan intézzem el másik országban azt nem tudom.
2023. okt. 16. 15:57
2/19 anonim válasza:
Be kell állítani a gyógyszereket rendesen.
Nem fogod egész életedben depressziósnak érezni magad, tehát nem éri meg meghalni.
3/19 anonim válasza:
Az eutanáziára a depresszió sehol sem indok
4/19 A kérdező kommentje:
Gyerekkoromban se voltam jókedvű úgyhogy nem hiszem, hogy ez változni fog. Egyszerűen nem szeretek élni ennyi.
2023. okt. 16. 16:23
5/19 anonim válasza:
#3 Ez mondjuk nem igaz. Talán Hollandiában vagy valamerre arra egy nagyon súlyosxesetben engedélyezték valami csajnak.
De nála nem csak gyógyszerrel probálkoztak, hanem ilyen elektrosokk szerű cuccal is előtte.
6/19 anonim válasza:
5-ös: az elektrosokk évtizedek óta nem engedélyezett módszer!
7/19 anonim válasza:
6: Ez nem igaz. Ld: [link]
Népegészségügyi központ, hivatalos (gov.hu!!!) web oldalán is szerepel, mint alkalmazható terápia.
8/19 anonim válasza:
Akkor valami hasonlót, és altatásban működik.
Nem vagyok annyira képben, csak anno olvastam.
9/19 A kérdező kommentje:
Nem értem miért nem segítenek legalább, hogy fájdalommentesen haljak meg. Nem akarok több gyógyszert. Van több, mint 8 milliárd ember az én életem jelentéktelen. Nem tudok élvezni semmit így nincs értelme élni.
2023. okt. 16. 18:17
10/19 anonim válasza:
Hasonloan erzem depresszio panik szorongas szocfobia gyogyszereket hiaba szedek x ido utan nem erek semmit vele. En is utalom az eletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!