Autizmust elfogadni?
Nem lenne hülyeség igazoltan tudni róla. Azért annyival jobb manapság a világ, hogy sokkal többet tudunk már a filmek/sorozatok és a pszichológiai miatt is az autizmusról, spektrum zavarról és egy csomó minden másról, plusz rengeteg "influencer" is benne van.
Én még nem szántam rá időt, hogy elmenjek pszichológushoz, van e valami gondom, csak simán tudom, hogy más vagyok, más voltam mindig is, suliban is, munkahelyemen is.
Ezzel a véleménnyel egyedül vagyok, mert mindenki azt fogja mondani, hogy jobb, ha tudod. De tulajdonképpen objektíven nézve a dolgot, az, hogy tudod-e, az irreleváns abból a szempontból, hogy te hogyan éled meg a világot. Az ugyanúgy folytatódik tovább, és te is ugyanolyan maradsz. És ha nem mész el, akkor is pont ugyanolyan maradsz.
Ja, és különben is, ha azt mondják, hogy autista vagy, akkor mondd azt, hogy "hát te hülye vagy, én vagyok a normális, és ti vagytok a furák!"
De ez csak az én személyes véleményem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!