Szerintetek pánikbeteg vagyok? Ha valakinek hasonló gondjai vannak, akkor írjon valamit, vagy aki tud valamit segíteni írjon.
Ez a dolog már vagy 2 éve tart nálam. Minden azzal kezdődött,hogy elkezdett fájni a hasam, hányingerem volt stb. Jártam vele orvoshoz is. A buszozás és az utazás nagyon rossz, és egyre rosszabb volt. Aztán jött egy fordulóponz, kiderült hogy lisztérzékeny vagyok, tehát ezért volt minden. Akkor kicsit megnyugodtam. Azóta is diétázom, de nem javulok. Sőt most már nagyon rossz. Buszra egyáltalán nem tudok felülni, nincs az a pénz hogy felüljek. Az autó eddig jó volt, mert tudtam ha rosszul vagyok akkor ki tudok szállni, de már az is egyre rosszabb. Állandó hányingerem van, szédülök, felpuffadok. Most ott tartok hogy nem merek menni sehova. Sőt ha hallok egy betegséget rögtön azt gondolom hogy nekem is az a bajom, és napokig rettegek. Már megöőrülök, nemtudom hogy hogyan győzhetném le. Orvoshoz menni fogok és ha szervi gond nem derül ki akkor agyi gond. Most ott tartok hogy állandóan itthon vagyok, és csak a párommal megyek el vásárolni meg ide-ode. Suliba járok, de magántanuló lettem emiatt, mert buszoznom kell, és ha nem otthon vagyok akkor pánikrohamom van.
19/L
Figyu, nagyon jo, hogy beszelsz errol, de itt nem szakemberek adnak tanacsot. Lehet ettol csak megrosszab lesz a helyzeted. Te is erzed, hogy valami nincs rendben, tehat belatod, hogy baj van. Ez nagyon jo, ez egyfajta haladas a gyogyulas fele, de ezt sem mi, sem magad nem fogod tudni megoldani. Ezert vannak a jo psychologusok. Szerintem a napok ota irogatas helyett, mar reg elmehettel volna egyhez es reg jobban lennel!! Nem is ertem, hogy ha nekunk nem felsz elmondani, akkor egy szakembertol miert felsz?? Biztosan jobban tudna rajtad segiteni! Dolgoztam psychiatrian es tudom, hogy aki nem akart kezelest, - ez alatt csupan gyogyszer szedeset ertek - az elobb utobb a korhazban kotott ki. Senkit nem lehet kenyszeriteni, hogy kezeltesse magat, de van egy pont, amikor mar nem veszik figyelembe az akaratod, hanem visznek, mert nagy baj van. Egy verzo embertol sem kerdezi meg a mento, hogy bevigye e, hanem viszik, mert eletet mentenek!
Te nem verzel, maskent vagy beteg, de a leirtak alapjan nyilvanvaloan az vagy. Kerlek fogadd el egy szakember hathatos segitseget es hidd el, napokon beloul jobben leszel!! Ezzel csak a magad karara vagy es a kornyezetednek sem jo. Te szenvedsz es akik szeretnek azok is, hiszen senkinek nem jo, ha egy szerette beteg!
Nagyon bator voltal, hogy ide beirtal, hat most kerlek, a te erdekedben, hogy tegy meg olyat is a gyogyulasod erdekeben, ami valoban segit!!
Nézz utána a neten,van-e a lakóhelyed közelében ingyenes pszichológiai szolgálat,lelki segély szolgálat .Van,ahol klub is létezik pánikbetegeknek.Hívd fel őket ,aztán kapsz időpontot.Biztos nem fognak sokáig váratni.Ha neked úgy jobb,akkor kezdetben oda is járj kísérővel.Aztán majd javulni fog a helyzet,meglátod.Addig is pihenj sokat,tartózkodj a stressztől és ne gondolj arra hogy súlyos beteg vagy,mert nem vagy az.
A körzeti pszichiáterek általában csak gyógyszert írnak fel,de az nem elég .Ráérős pszichológust keress,aki veszi a fáradtságot és jól kitárgyalhatod vele a problémáidat!
Nem kell keresgelned, egyszeruen menj le a korzetiorvosodhoz es o ad beutalot is es megmondja, hogy hova kell menned. Ha nem szeretnel egy lakohekly szerinti rendelobe menni, akkor a telefonkonyv tele van psychllogusokkal, valassz ki egyet es kerj idopontot!
Csak akarat kerdese, menni fog!! Nagyon orulnenk, ha par het mulva arrol irnal, hogy sokkal jobban vagy es mar tudsz suliba jarni es egyaltalan kimenni a lakasbol szorongas nelkul. Nagyon bator vagy, hogy ide beirtal es segitseget kertel, ez nagy szo, sokan vehetnenek peldat rolad! De most menj es segits magadon, mert mi ezt biztosan nem fogjuk megoldani. Meg valami. Ismered azt a mondast, hogy ep testben, ep lelek. Na, hat ez visszafele is mukodik. Legyen egeszseges a lelked es egeszseges maradsz te is. Sok sikert es ha nem nagy keres, akkor irj neha, hogy mi van Veled!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!