Mitől lehet ez a fajta szorongás?
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, ugyanis az utóbbi időben (2-3 hónap) állandósult szorongásom van, ami csak egyre rosszabb lett fokozatosan. Olyan tünetekkel párosul, mint az izzadás indokolatlan esetben is, sokszor rossz érzés utcára menni, remegés, gyomorideg..Időpontot kértem pszichológushoz, de csak januárban tudok menni hozzá.
Semmi kirívó dolog nem történt az életemben, egyedül munkakeresés miatt vagyok kicsit stresszesebb, de nem gondolom, hogy ennek ilyen tünetekkel kéne együtt járnia..
Akinek volt hasonló érzése, elmesélnè, hogy mitől alakult ki és mi segített neki a legtöbbet?
Elnézést, ha kicsit összeszedettlenűl írtam, de tényleg segítségre szorulok, azt gondolom.
Köszönöm, ha elolvastad/elolvastátok.
Nekem akkor rosszabodott a szorongásom, amikor olyan közegbe jártam, ahol gyűlöltem lenni.
Először nem is jöttem rá milyen rosszul is éreztem magam, csak később átlátni.
Én azt tanácsolom, hogy nézz körbe az életed minden területén, még ha elsőre nincs is nagy változás.
Köszönöm a válaszokat! Nem vagyok elégedett az életem minden területével, ebben lehet valami.
Az 1-es válaszolónak: tudom, hogy divat lett, nem is szeretem és eddig én sem igazán hittem ezekben a dolgokban, de amióta megtapasztaltam valami borzalom. Hidd el, nem kitalálom és kívánom, hogy sose legyen ilyen dolgokban részed.
Könyörgöm komolyan ne vedd a négyes válaszát.
Egy hiteles kutatás sem mondd semmit a böjt hasznosságáról az egészségre nézve. Nem hogy még a szorongásra baszki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!