Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől lehet ez a fajta szorongás?

Mitől lehet ez a fajta szorongás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni, ugyanis az utóbbi időben (2-3 hónap) állandósult szorongásom van, ami csak egyre rosszabb lett fokozatosan. Olyan tünetekkel párosul, mint az izzadás indokolatlan esetben is, sokszor rossz érzés utcára menni, remegés, gyomorideg..Időpontot kértem pszichológushoz, de csak januárban tudok menni hozzá.

Semmi kirívó dolog nem történt az életemben, egyedül munkakeresés miatt vagyok kicsit stresszesebb, de nem gondolom, hogy ennek ilyen tünetekkel kéne együtt járnia..

Akinek volt hasonló érzése, elmesélnè, hogy mitől alakult ki és mi segített neki a legtöbbet?

Elnézést, ha kicsit összeszedettlenűl írtam, de tényleg segítségre szorulok, azt gondolom.

Köszönöm, ha elolvastad/elolvastátok.

2023. dec. 29. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
5%
Mert most ez a divat, a szorongas. Mindenhonnan ez arad, legyen dilidokid, kerj segitseget, nehogy veletlen magad atgondold a hibaidat es valtoztass. A gyakorin valaszolok 95%--a ilyen.
2023. dec. 29. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem akkor rosszabodott a szorongásom, amikor olyan közegbe jártam, ahol gyűlöltem lenni.

Először nem is jöttem rá milyen rosszul is éreztem magam, csak később átlátni.

Én azt tanácsolom, hogy nézz körbe az életed minden területén, még ha elsőre nincs is nagy változás.

2023. dec. 29. 21:55
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nem vagyok elégedett az életem minden területével, ebben lehet valami.

Az 1-es válaszolónak: tudom, hogy divat lett, nem is szeretem és eddig én sem igazán hittem ezekben a dolgokban, de amióta megtapasztaltam valami borzalom. Hidd el, nem kitalálom és kívánom, hogy sose legyen ilyen dolgokban részed.

2023. dec. 29. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:
20%
Furcsa dolgot fogok mondani, de hiteles. A szorongás a relatíve jólét miatt alakul ki, elsősorban a rendszeres, nagy energiabevitel miatt, amit az agy túlterhelésnek észlel, és "letilt". A legegyszerűbb gyógymód, ha bevezeted a heti böjtnapot, amikor is csak vizet fogyasztasz, 0 kalóriabevitel mellett, tehát a folyadék se legyen üdítő, cukros víz stb, magyarul az agyadat kell ilyenkor diétára fogni. Hamar észreveszed majd a javulást.
2023. dec. 29. 22:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Sosem hallottam még hasonlóról, de érdekes amit írsz. Köszönöm a válaszodat, mindenkinel ment a zöld! :)
2023. dec. 29. 22:03
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Agorafóbia amit átélsz. Valamiért úgy reagál a pszichéd, hogy veszélyben vagy amikor elhagyod az otthonod biztonságát, holott nyilván nincs ilyenről szó.
2023. dec. 29. 22:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm komolyan ne vedd a négyes válaszát.

Egy hiteles kutatás sem mondd semmit a böjt hasznosságáról az egészségre nézve. Nem hogy még a szorongásra baszki :D

2023. dec. 29. 22:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Lehetséges, de úgy érzem, hogy mostanra az élet szinte minden területén kóros szorongás fog el. Tehát nem tudnám csak és kizárólag ehhez kötni, hanem tényleg szinte minden helyzetben. Elég rossz érzés.
2023. dec. 29. 22:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben tényleg az a legjobb ha elmész szakemberhez. Más nem tud a képernyő mögül megoldást találni, mivel ez csak rólad szól.
2023. dec. 29. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!