A szorongásnak van több fajta formája?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy szorongás az ami bennem van vagy pontosan minek hívjam. Voltak nagyon erősen szorongós időszakaim, amikor nem bírtam leállítani a gondolatomat, aludni se enni se tudtam mert csak azon az egy dolgon járt az agyam. Ám már ennyire erősen nem szorongok viszont ha erre a gondolatra gondolok, rossz érzés van bennem. Ha emberek közé megyek akkor azt próbálom megfejteni, hogy ez a gondolat mennyire valóságos és azon gondolkozom, hogy az emberek mit gondolnak rólam az érzelmeimet elemzem és túlságosan self-aware vagyok. Inkább nyomasztónak tartom a gondolataimat de nem tudom, hogy ez szorongás vagy minek nevezhető?2021. nov. 14. 17:49
1/2 anonim válasza:
Pont ez a szorongás, és nem értem, hogy mért nem mész pszichológushoz évekig tartó szenvedés helyett.
2/2 Grimfox válasza:
Sokféle formája, fokozata, és forrása lehet. Érdemes lenne egy szakorvost felkeresni. A háziorvos ad beutalót. A pszichiáter pedig igyekszik majd csillapítani a tüneteket, és nagy eséllyel elküld pszichológushoz, hogy feltárják a problémád gyökerét, és tényleges "formáját".(hogy nevén tudják nevezni a gyereket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!