Tényleg meghalhatok az RXULTItól?
Elolvastam a neten, példa kedvéért egy részlet:
"Az RXULTI szedése előtt vagy a kezelés alatt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével, ha az alábbiak fennállnak Önnél:"
”...vérrögképződés szerepel a kórtörténetben, vagy a családjában valaki más kórtörténetében vérrögképződés szerepel, mivel a skizofrénia kezelésére szolgáló gyógyszereket összefüggésben hozták vérrögök képződésével.
- felálláskor szédülést tapasztal vagy tapasztalt vérnyomásesés miatt, ami ájulást is okozhat."
1. Tehát a kezelőorvosod ezt már megfontolta helyetted, neked már nem kell megfontolni semmit.
2. Nem kell szenvedni, mert lehet gyors halál.
Nekem a hangulatomon segített már nem vagyok annyira magam alatt. Reggelente könnyebb felkelni és már nem alszok folyton hanem mindig csinálni szeretnék valamit nem csak feküdni plusz csökkentette a szociális és egyéb szorongásaimat.
Major depresszióra és erős szorongásra kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!