Ekkora dózistól meghalhat / meghalhatott volna? Mire lehet számítani?
Azért írom ki a kérdést, mert össze vagyok törve, és nincs a környezetemben olyan, aki átélt hasonlót, így egyikünk sem tudja, hogy mi lesz a folytatás! Aki volt már hasonló, avagy ilyen szituációban, elmondaná, mire várhatunk?
Nem fogok élettörténenet írni, segítséget kérnék, nem ócsárolást... Köszönöm!
Hívott a húgom telefonon, hogy nagyon rosszul van. Kérdeztem mit csinált, de alig tudott beszélni, és nem válaszolt. Anyukámat riasztottam, aki átment hozzá, majd hívott mentőt... Elvitték, de ennyit tudok, most tartok anyukánkhoz.
Ő azt mondja, hogy amit látott, és amit a tesvéremből ki lehet szedni annyi, hogy kb 6-8 algoflexet és 12 db algopirint vett be, valamint erre nagyjából 20, de lehet, hogy 30 db vérkeringésre való gyógyszert, amit szed. Ennek a nevét nem tudom. Ha minden igaz alkoholt nem ivott rá, se volt a szobályában üres sörös doboz. Fogalmam sincs ez mekkora dózis és milyen kombináció! Mivel látogatási tilalom van, azt sem tudom be tudunk-e majd menni hozzá.
Szerintetek ez elég lett volna a halálhoz, vagy ez enyhe adag? Fogalmam sincs mihez kezdjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!