Lehet valami bajom? Meghalhatok? ( lent )
13 éves vagyok. Gyerek. Kíváncsi típus vagyok. találtam a neten egy " ájulásos kihívás " videót. A lényege, hogy guggolva lihegni kell, majd hirtelen felállni, és visszatartani a levegőt. Ha minden jól megy, elájulsz.
Én próbáltam kb hatszor. Az első háromnál csak elestem, de nem ájultam el. Szédültem, elfelejtettem az utolsó három másodpercet, de semmi komolyabb bajom nem lett. Ma kipróbáltuk még egyszer az egyik barátommal. Először én csináltam. Ekkor már elájultam, kiesett minden, mint ha aludtam volna 10 percet, de közben csak 4 másodpercig voltam földön. Megpróbáltuk haverommal is. Megint elájultam, ám a haverom nem. Az utolsónál mind a ketten elájultunk, ő rosszul esett, letört a fogából egy darab stb. Nekem semmi komolyabb bajom nem lett, azt leszámítva, hogy enyhén fáj/sajog a fejem. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e rá esély, hogy komolyabb agykárosodást szenvedek, vagy reggelre esetleg meghalok.
A kérdés komoly, kioktatást nem kérek. Tanultunk a leckéből, többször nem csináljuk.
Még egyszer: KIOKTATÁST NEM KÉRÜNK!
semmi bajod nem lesz,
viszont ekkora baromságot még nem hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!