Meddig tudja rejtegetni egy borderline személyiségzavarban szenvedő ember a párja előtt a betegségét?
Figyelt kérdés
Egyáltalán jellemző rájuk, hogy sokáig titkolják a bajukat? Mennyire sokáig lehet ezt elfedni a párod előtt?2023. dec. 18. 14:49
11/11 anonim válasza:
Igen, nagyon hamar, akár két hét után is kijön. Nekem ott jön ki leginkább a gyors hangulatváltozás (de ez szerintem mindenkinél így van), hogy írok reggel neki valami kedveset, semmi visszajelzés, így egy délelőttön belül gyűlölöm, majd újra írok neki kedveset, ugyanúgy nem jelez vissza, még jobban utálom, de amikor a kedveset írtam, imádtam. Majd másnap reggel meggyanúsítom, hogy tuti van mellettem más is (ő mondta amúgy, hogy sokáig több nője volt egyszerre párhuzamosan, tehát még jogos is a kétségbeesésem), amire ő támad és erre én ezen a napon hullámvasútszerűen írok neki üzeneteket, hol mennyire bánt a dolog, hol hidegen, hogy mi közöm nekem az ő bajaihoz. De a gyökere ott van, hogy én voltam a hibás nála, amiért neki nem volt rám 10 mp-e írni nekem egy teljes napon át. Nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!