Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A rokonság mindig csak bánt,és...

A rokonság mindig csak bánt,és beszólogat,hogy védekezzek ellenük?többi lent.

Figyelt kérdés

Anyám férjének k jönnek le a rokonai(egy fiatal házaspár)akik állandóan valamilyen megjegyzést tesznek rám,és mindig csak felidegesitenek.

Mindenbe belekötnek hogy én most keveset eszek,vagy sokat,hogy én így nézek ki vagy úgy ,hogy én minek tanulok vagy miért nem stb..mindig van valami.

Ha bemegyek a szobába és bezárkózok a pasi képes utánam jönni,és zaklatni,ráadásul folyamatosan a mellemet nézi.Ja,azt nem tettem hozzá,hogy a pasi bánt csak.Van egy felesége aki túlsúlyos,és van egy közös gyerekük.Azert tettem hozzá,hogy túlsúlyos mert nem igazán értem hogy miért velem van mindig elfoglalva.45kg vagyok, rendszeresen edzek,és beszól állandóan valamire.

Nem tudok elmenni otthonról,mert nincs hová.egyszeruen nincs kedvem hozzájuk, már enni sem megyek ki inkább a konyhába,mert lesz valami beszólás,holott én soha semmit nem szóltam be nekik.

A felesége nem dolgozott életében soha(most 35eves) én is be tudnék nekik szólni ha nagyon akarnék,de én nem vagyok ilyen :D még is hogyan kéne védekeznem ellene ?valami jó tanács?

2023. nov. 26. 13:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Költözz el külföldre, az ilyen csicska rokonok másképp nem fognak békénhagyni. Vagy másik opcio, mond hogy elköltöztél külföldre, aztán ne költözz el.
2023. nov. 26. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!