Idegeimre megy a rokonság. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eleg nagy a rokonsag...anyunak 8testvere van.Mind 1faluban ellunk.Minden nap van valaki nalunk es neha tobben is.Szo szerint teli a haz a rokonsaggal.Ilyenkor megtudnek bolondulni...szeretem oket meg minden de mar nagyon mennek az idegeimre.Minden nap ez igy megy...nem lehet a csaladomnak soha egy nyugodt perce sem mert mindig valaki megzavar.Ez mar meg lett nekik is mondva de 2het pauza utan minden folytatodott ugy mint azelott.Epilepszia betegsegem is van, de gyogyitva vagyok ra.Nagyon depresszios tudok ez vegett lenni.Mi a francot csinaljak veluk???Hiszen megbolonditt a rokonsagom!!!!!!!!!!!!!2008. márc. 4. 11:47
1/3 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha már nagykorú, megpróbálhatsz elköltözni otthonról. Hátha egy kis nyugalom jót tenne a lelkednek.
2/3 anonim válasza:
Gondold azt hogy egy rokonnal, kb. egy órát vagy. És ez neked nem jó. Ugye? Ezután gondold azt hogy ő saját magával , napi 24 órát van. Neki milyen rossz lehet?
3/3 anonim válasza:
Szerintem egyszeru, bar nem tudom hany eves vagy es kulon elsz-e anyukadtol! El kell koltozni masik faluba! Ennyi! Oda biztosan nem jarkalnanak minden nap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!