Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyi ido utan segit a...

Mennyi ido utan segit a pszihologus?

Figyelt kérdés
Mar lassan 3 honapja jarok heti egyszer... Csak beszelgetunk... Kiderult mi a problemam forrasa, de ezt eddig is eleg jol tudtam... Viszont a megoldas fele egy lepest nem tettunk meg... Ez normalis?
2023. nov. 22. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9 es vAGyok súlyos mozgássérült lakásba élő , múltkor ki irtam a mozgássérült csoportba volt valaki pszihológusnál segit e, vagy 10 ember irt abból 9 azt irta volt, de nem segitett a lelki bajokon, de a pénzt azt vitte rendesen,,, ott is irták próbáljam meg a dolgokat fejben megoldani, nekik is sikerült.
2024. febr. 6. 17:56
 12/13 anonim ***** válasza:
11es vagyok gyorsan leszögezném elfogadom azt a véleményt is ha valakinek a pszihodoki tudott segiteni, de én akárhány embert kérdeztem mind azt mondta, nem sokat segit és fejben meg tudom oldani a gondjaim. Hajol rá, hogy igy van.
2024. febr. 6. 17:59
 13/13 anonim ***** válasza:
"hajlok"
2024. febr. 6. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!