Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért kell szégyelni,ha...

Miért kell szégyelni,ha valaki mentális beteg ? Miért nem fogadja el a társadalom ?

Figyelt kérdés
Elegem van már,hogy állandóan magyarázkodnom kell hogy miért nem dolgozok. Le vagyok százalékolva,de az ismerőseim meg a családtagok se meg a rokonok se értik meg,hogy milyen szenvedés ez. Kívanom minden ilyen embernek hogy csak egy hétig legyen bipoláris zavaros meg szociális fóbiás. Azt hiszem utánna nem kérdezgetnék hogy miért nem dolgozok. Képtelen vagyok emberek közt lenni. Szorongok és depresszios vagyok. A bipoláris zavarral meg évek óta szenvedek. Aki hasonloan van az mit mond az embereknek ha kérdezik hogy miért nem dolgozol meg mondják hogy menj el dolgozni ?
2023. nov. 18. 06:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Majd mikor ö.leszek akkor rájönnek hogy nem csak hiszti meg lustaság a ku.va depresszio szorongás fobia meg panik ami lassan 13 eve kinoz.inkabb megdoglok mint szenvedjek a rohadt eletbe.
2023. nov. 24. 04:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Meg a 30at se elem meg nem baj ezert tenyleg kR volt megszulezni szenvedni a ku.va eletbe.
2023. nov. 24. 04:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!