Most megőrültem?
Ezekre van magyarázat. Megpróbálom érthetően leírni. Szóval vannak pozitív és negatív energiák. Ez fizika. Te is kibocsátod, ott van körülötted, stb.
Az agyunk nem tudja másképp feldolgozni, értelmezni ezeket az energiákat, csak ha társítja valamivel (látás, hallás, szaglás, tapintás). Amikor egy ilyen energia felhőbe belefutsz, az agyad érzékeli ugyan, de nem tud vele mit kezdeni, amíg valami kézzelfogható dologgal nem magyarázza.Emlékekből kotor, mert újat nem tud kitalálni.
Pl mamád hangját idézi fel.
Amikor a semmiből eszedbe jut valaki, vagy hirtelen otthon parfüm vagy étel illatot érzel, pedig nincs rá magyarázat, az is ettől lehet.
Olyan intenziven hat rad a halala, plusz hajlamos vagy revedo, feleber allapotban meg tudni magadrol, de mar almodni.
Van meg egy jelenseg, ha esetleg hullafaradt lennel. 14 evesen anno gimnaziummal almat kellett szednunk 8 oran at egy termeloszovetkezetben. Utaltam. Este, mikor aludni probaltam, hallottam a traktort, a vodrok csorgeset, az almak puffogasat, pedig nem aludtam, csak nagyon faradt voltam.
Nem bolondultal meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!