Ha olyat látok és érzek ami nincs ott, akkor már végképp eljött a vég és teljesen megőrültem?
Nagyon banális kis dolog, de nagyon megijesztett
Nagyon rossz állapotban vagyok régóta de hallucináció még sosem volt.
Ma reggel ittam a kávém amikor párszor azt éreztem mintha mászna rajtam valami
Mikor a legerősebben éreztem, benéztem a köntösöm alá és egy hatalmas molylepke mászott fel a derekamon… (amúgy is rettegek tőlük, néha be szoktak repülni..)
Orditottam, azonnal levettem mindent.
5 percig hozza sem mertem érni a ruháimhoz, aztán mindent átvizsgáltam… nemhogy hatalmas lepke, de még egy pici sem volt sehol…. Semmi nem volt ott.
Gondolom nem tudna eltűnni egy pici konyhában.
Eleve hogy tudott volna bemenni a köntösöm alá?
Magyarul nem volt valóság sem az érzés sem a látvány.
Először az ezoteria kategóriába akartam kiírni, de rájöttem hogy ez már az őrület jele.
Mi lehetett ez szerintetek?
Tényleg hallucináltam?
Ez fóbia. Nem őrület. Én is hittem azt, hogy mászik valami rajtam, vagy éjjel olyan hülye árnyék volt, hogy azt hittem egy pók. Fáradtság jele is lehet.
Utálom én is őket, simán ordítok, persze a férjem meg attól ijed meg.
Nyilván, ha kiszúrom és nem a közelemben van, akkor papucs lekap, és agyonvágom. De mikor rámrepülnek, hát kisebb infarktus.
Ha ez vigasztal, a valodi hallucinacio olyan, hogy nem hiszi el valaki, hogy nem igaz. Volt skizofrenne valt baratom. Remenytelen volt magyarazni.
Az idegeid rosszak, de nem az elmed.
Örülnék neki de nagyon régóta vagyok már nagyon szarul, deperszonalizaciom is bőven volt már sokszor, de az hogy konkrétan látom is ami nincs ott, olyan soha
Most először tényleg láttam. Pedig biztos hogy nem volt ott…
Midig is féltem hogy eljön ez a nap(tekintve hogy sokszor már paranoid skizofrénia tüneteit hozom mióta olyan rosszul vagyok hogy nyugtatót szedek), de ilyen konkrétum meg sosem történt
Hogy lehet látni ami nincs?
Most már attól felek hogy horrorisztikus dolgokat fogok látni és szívroham visz el
Votam de csak a helyi gondozóban
Ott tényleg nem csináltak semmit
Én nem tudom elképzelni hogy ilyen jelenség hogy jöhet létre
Tulzott psziches megterheles, nem pedig skizofrenia jele!
Barmely egeszseges, nemskizofren ember kepes ideiglenesen hallucinalni, ha atmenetileg hatalmas lelki megterhelesbe kerul. Gondoloma te derealizacioa problemaid is valami sulyos elethelyzethez kotodnek, akkor ertheto a haluzas, de nem vagy skizofren, ahhoz mas, komoly tunetek is kellenek. Na es akkor nem itt irkalnal gyakorin...
Nagyon jól leírtad az állapotom, sőt ez csak egyre rosszabb lesz amint leesik hogy mennyire rossz helyzetbe is kerültem
Ettől függetlenül ez már túl ijesztő volt
Összefüggő jeleket pedig kapok, pedig elvileg az is a skizofrénia tünete…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!