Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Azt érzem hogy a gonosz...

Azt érzem hogy a gonosz átvette felettem az irányítást. Vagy csak simán megőrültem?

Figyelt kérdés
Olyan dolgokra akar rávenni amiket én nem akarok, pl bántani másokat, magamat. Mit csináljak hogyan szabaduljak meg ettől?
2022. febr. 12. 08:16
 1/6 anonim ***** válasza:
18%
Idd lemagad
2022. febr. 12. 08:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj pszichiáterhez.
2022. febr. 12. 10:26
 3/6 anonim ***** válasza:
16%

Pszichiáter, gyógyszer. Első körben.

Hívd segítségül Jézus nevét, hogy távozzanak el a gondolatok, a negatív szellem. Akik valóban okkult dolgokba keveredtek, így tudnak hatásosan megszabadulni. Jézus Krisztus neve minden gonosz szellem felett áll. Persze nem kell átesni a ló túlsó oldalára, és minden bokorban démont keresni. Ez is egy lehetőség.

Pszichiáter és gyógyszerek mindenképp.

2022. febr. 12. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:
ateistának jobb lenni mint kereszténynek, az én esetembe keresztyénnak, én csak olyan lelkészeket látok akik úgy mögszödték magukat, hogy a gyerekük gyerekének is lösz háza.az, hogy sömmit nem tösznek a közösségért az alap! csak a pofájuk nagy! egyik lelkész ide nyal ,ennek a pártnak, a másik annak és dől a lé :D mert viszik a juhokat akarom mondani választókat majd urnához :D nah ez a baj a vallásokkal, egy üzlet, az is volt mindig is. sok hülyét meg lehet etetni-akarom mondani ötetni :D de minden vallás azért lett kitalálva, hogy nagy csordákat akarom mondani néptömeget tudjanak mozgatni. de mert a szekularizáció szép kis országunkban nagyon nagyon elterjed így inkább én se leszek többé református-:D mert a háziorvosom se kezelt, egyik orvos se volt ott amikor szükségem lött volna rájuk.kettős front hatására ingadozik a vérnyomásom és ígyiksé mérte mög! nah szégyen rájuk!
2022. febr. 18. 07:27
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

Azt érzem hogy a gonosz átvette felettem az irányítást. Vagy csak simán megőrültem?

túlzott agymosás. nincsenek ördögök, se angyalok, a biblia is egy mese, a zsidók írták. amúgy tanulságos. a geribácsi az rtlklubbon is a bibliának hitte a csomagolása miatt,de inkább a könyv helyett. erős fejfájás a hideg-meleg frontok miatt eliptikus görcsök okozhatnak pszichózishoz hasonló tüneteket. a koponyegen meg lehet nézni mindennap, hogy épp mire számíthatunk.a tegnap esti hidegszéltől teljesen kész voltam.de a gyógyszer ilyen esetben hatásos.fordulj orvoshoz kérdező, kventiax tényleg jó alvásra.inszomniára.a májat szétszedi,meg 30kilót felhízlal. de inkább legyek akkor dagadt nyugodt disznó :D ja, majd mozgok.fitt disznyó löszök :D

2022. febr. 18. 07:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Intruzív gondolatok, elég gyakori, kis mértékben mindenkinél előfordulnak. Viszont neked úgy tűnik több a normálisnál, ezzel mindenképpen fordulj pszichiáterhez!

Nem szállt meg semmilyen ördög vagy szellem és nem Jézusra meg Buddhára van szükséged, hanem hozzáértő orvosra.

2022. febr. 20. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!