Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Velem van a baj ?

Velem van a baj ?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 27 éves lány vagyok, nem szoktam politizálni , viszont mióta kitört a Palesztin Izrael háború rettegek :(

Annyira mondjak, hogy jön a 3.VH.. ha elmegy egy helikopter be..rok… nem eszek napok óta mert úgyis mind meghalunk :(

Amikor 2 évvel ezelőtt az Orosz-ukrán háború volt akkor is sírtam mindennap:(

Egyszerűen nagyon felek:(

Párom tol reggel úgy köszönök el, köszönök neked mindent ! És sírok

Az étel minek? Úgyis meghalok :(

Elmegy egy helikopter és rendesen szívinfarktust kapok :(

A családom már tényleg hülyének néz engem , mert ennyire félek :( ami igaz, de nagyon félek :( nem tudok aludni se

2023. nov. 2. 23:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
77%
Nincs veled semmi baj kérdező, egyszerűen azok közé tartozol, akik nagyon érzékenyek. Mindenkit megérintenek és nyomasztanak az ilyen hírek, ez a covid alatt is így volt, az ukrajnai háború elején is, és most is, csak nálad kicsit extrémebb. A szakemberek azt ajánlják, hogy jobban válogasd meg, hogy milyen, és mennyi híreket nézel. A teljes hírzárlat sem megoldás, a tájékozatlanság is el tud bizonytalanítani. Igény szerint le kell csökkentened a híradó nézést. Minden hírműsorral kapcsolatban tedd fel magadnak a kérdést, hogy valóban tájékozottabb leszel tőle, vagy csak a szenzációéhségedet táplálja. Esetleg érdemes teljesen átszoknod a híradó NÉZÉS helyett a HALLGATÁSRA, sokkal kevésbé fog nyomasztani, mint a képek, amik kifejezetten arra mennek ki, hogy sokkolják a közönséget, mert azt lehet jól eladni.
2023. nov. 4. 14:22
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

És még egy tanács. Az ilyen szociális médián keresztül érkező dolgokat (Facebook, Twitter, Instagram, …) a helyedben teljesen blokkolnám, mert:

1) Ezek egyáltalán nem a tájékoztatásra mennek ki, hanem kizárólag a hergelésre, propaganda háborúra.

2) Teljesen ellenőrizetlen, mert bárki bármit posztolhat, a nagy része baromság, vagy minimum féligazság.

3) Mivel bárki posztolhat, olyan képsorok is megosztásra kerülnek, ami még a leggázabb bulvár szűrőjén is fennakadna.

2023. nov. 4. 14:34
 23/30 anonim ***** válasza:
83%
Így van, teljesen igaza van a 22.-nek! Ugyanis hiába nem nézel/olvasol híreket, ha közben hagyod, hogy mások folyamatosan az arcodba tolják, hogy ők miket néznek/olvasnak. Ebből is látszik, menyire ártalmas tud lenni a közösségi média.
2023. nov. 4. 17:49
 24/30 anonim ***** válasza:
54%
Nyugodj meg kérlek, mert amíg a világon vannak atomfegyverek, addig nem lesz világháború
2023. nov. 4. 20:02
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
24 igaz max villámgyors háború
2023. nov. 4. 20:15
 26/30 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerinted 45-ótamiért nem volt világháború?
2023. nov. 4. 21:12
 27/30 anonim ***** válasza:
57%
Ez a baj, hogy tv-t nezel, amikor ittvolt a covid avval terrorizaltak, most a haboruval manipulalnak. Hagyd abba a tv nezest es kesz. Ami lesz az lesz ugysem tudjuk befolyasolni.
2023. nov. 4. 23:13
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem csak a tévéből folyik.
2023. nov. 5. 08:44
 29/30 anonim ***** válasza:
Azért mondják mindig a világháborút mert az a legrosszabb végkimenetel és a tv-be nyílván nagyot akarnak mondani. Sztem elég kevés rá az esély, hogy lesz világháború. Abba sztem az USA meg Oroszország is tönkre menne
2023. nov. 11. 10:12
 30/30 anonim válasza:
50%
Légyszíves :) ne :) nézz :) tv-t, :) és :) ne :) foglalkozz :) fszsagokkal :). Jobb :) kedved, :) lesz :).
2023. nov. 17. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!