Velem van a baj ?
Sziasztok! 27 éves lány vagyok, nem szoktam politizálni , viszont mióta kitört a Palesztin Izrael háború rettegek :(
Annyira mondjak, hogy jön a 3.VH.. ha elmegy egy helikopter be..rok… nem eszek napok óta mert úgyis mind meghalunk :(
Amikor 2 évvel ezelőtt az Orosz-ukrán háború volt akkor is sírtam mindennap:(
Egyszerűen nagyon felek:(
Párom tol reggel úgy köszönök el, köszönök neked mindent ! És sírok
Az étel minek? Úgyis meghalok :(
Elmegy egy helikopter és rendesen szívinfarktust kapok :(
A családom már tényleg hülyének néz engem , mert ennyire félek :( ami igaz, de nagyon félek :( nem tudok aludni se
És még egy tanács. Az ilyen szociális médián keresztül érkező dolgokat (Facebook, Twitter, Instagram, …) a helyedben teljesen blokkolnám, mert:
1) Ezek egyáltalán nem a tájékoztatásra mennek ki, hanem kizárólag a hergelésre, propaganda háborúra.
2) Teljesen ellenőrizetlen, mert bárki bármit posztolhat, a nagy része baromság, vagy minimum féligazság.
3) Mivel bárki posztolhat, olyan képsorok is megosztásra kerülnek, ami még a leggázabb bulvár szűrőjén is fennakadna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!