Egy vesztes vagyok, a helyemben mit tennétek?
Nagyon sokat bántottak, kiskoromban, verbálisan, fizikailag, egész általános iskolában. Mindig egyedül voltam, ültem egy padon, sosem volt barátom. A szerelemben is szerencsétlen vagyok, akiket szerettem sosem szerettek viszont, mindig bántottak, megaláztak, kinevettek.
Minden nap úgy ébredek fel, hogy már nem bírom tovább. Nincs senki akire számíthatnék, egy örök vesztes vagyok. Úgy gondolom senki nem tud segíteni, mert menthetetlen vagyok.
Tudom hogy nem tartozok erre a világra.
Az öngyilkosság javasolt számomra!?
ma 15:05
Ha megszúrnak egy késsel, akkor nem a támadót küldöd orvoshoz, hanem te mész a dokihoz, nem? :)
Ez a tipikus hibáztassuk a szülőt, nagyszülőt, tanárt, szomszédot mindenért még 100év múlva is és éljünk úgy, hogy de szar volt, akkor - bár már megszűnt a probléma okozója, mert nem élek velük - legyen továbbra is szar.
Kelj ki az ágyból, menj el dolgozni edzeni, egyél rendesen a megoldás számodra.
Más hogy gondolja, hibásak ezért a szülők, tanárok?
Szerintem igen, a szülők teljesen tönkre tudják tenni a gyereket az elmebeteg nézeteikkel. Minden további nélkül lehet egy egészséges gyerekből élő halottat csinálni ilyen hozzáállással. Nektek nem ártana egy pszichológus.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!