Egy vesztes vagyok, a helyemben mit tennétek?
Nagyon sokat bántottak, kiskoromban, verbálisan, fizikailag, egész általános iskolában. Mindig egyedül voltam, ültem egy padon, sosem volt barátom. A szerelemben is szerencsétlen vagyok, akiket szerettem sosem szerettek viszont, mindig bántottak, megaláztak, kinevettek.
Minden nap úgy ébredek fel, hogy már nem bírom tovább. Nincs senki akire számíthatnék, egy örök vesztes vagyok. Úgy gondolom senki nem tud segíteni, mert menthetetlen vagyok.
Tudom hogy nem tartozok erre a világra.
Az öngyilkosság javasolt számomra!?
Persze énekkarba jelentkezem a csúnya hangommal, még telefonon sem merek beszélni, a hangom miatt. És miből gondolod, hogy pont oda fogok jelentkezni?
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! De nincs szükségem barátra, barátokra! Egész életemben egyedül voltam, mindig ki voltam közösítve, és sokat szenvedtem, igy már megszoktam hogy mindig egyedül vagyok, nincs szükségem senki másra magamon kívül! Akit szerettem, sosem szerettek, és nem csak a szerelemről van szó, hanem mint embert...
A családom is mindig ellenem voltak, és elpusztítottak lelkileg megöltek, igy már nincsenek érzéseim, szívtelen lettem, úgy hogy még gyilkolni is tudnék. Mióta megszülettem, csak a sátán van jelen az életemben. Én is tiszta voltam, de a sok szenvedéstől ez lett belőlem amiről nem tehetek. Igy már csak az öngyilkosság maradt. És nem érdekel hogy ki hogyan ítél meg, az sem fontos hány éves vagyok. Nincs senkim, soha nem is volt, mert soha senki nem állt mellettem, az én oldalamon.
Ahogy írtam korábban is, ha meghalsz, akkor már biztos nem lesz jobb, szóval a kérdésedre továbbra is az a válasz, hogy nem javasolt az öngyilkosság.
A kérdés alapján változtatni akarsz a helyzeteden. Lelki problémákkal a terapeuták foglalkoznak, én hozzájuk fordulnék.
Hagyd már ezt a térítést, másik kérdésben meg azon nyafogsz miért nem tapsikolnak hozzá, hogy ezt tolod, és nem tudod megérteni, hogy ennek nincs itt helye.
Pszichológus amire szüksége van a kérdezőnek és segíteni tud rajta, ennyi a titok nyitja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!