Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy vesztes vagyok, a helyembe...

Egy vesztes vagyok, a helyemben mit tennétek?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat bántottak, kiskoromban, verbálisan, fizikailag, egész általános iskolában. Mindig egyedül voltam, ültem egy padon, sosem volt barátom. A szerelemben is szerencsétlen vagyok, akiket szerettem sosem szerettek viszont, mindig bántottak, megaláztak, kinevettek.

Minden nap úgy ébredek fel, hogy már nem bírom tovább. Nincs senki akire számíthatnék, egy örök vesztes vagyok. Úgy gondolom senki nem tud segíteni, mert menthetetlen vagyok.

Tudom hogy nem tartozok erre a világra.

Az öngyilkosság javasolt számomra!?

2023. nov. 2. 18:52
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Hany eves vagy?
2023. nov. 3. 08:04
 12/45 A kérdező kommentje:

Persze énekkarba jelentkezem a csúnya hangommal, még telefonon sem merek beszélni, a hangom miatt. És miből gondolod, hogy pont oda fogok jelentkezni?

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! De nincs szükségem barátra, barátokra! Egész életemben egyedül voltam, mindig ki voltam közösítve, és sokat szenvedtem, igy már megszoktam hogy mindig egyedül vagyok, nincs szükségem senki másra magamon kívül! Akit szerettem, sosem szerettek, és nem csak a szerelemről van szó, hanem mint embert...

A családom is mindig ellenem voltak, és elpusztítottak lelkileg megöltek, igy már nincsenek érzéseim, szívtelen lettem, úgy hogy még gyilkolni is tudnék. Mióta megszülettem, csak a sátán van jelen az életemben. Én is tiszta voltam, de a sok szenvedéstől ez lett belőlem amiről nem tehetek. Igy már csak az öngyilkosság maradt. És nem érdekel hogy ki hogyan ítél meg, az sem fontos hány éves vagyok. Nincs senkim, soha nem is volt, mert soha senki nem állt mellettem, az én oldalamon.

2023. nov. 3. 18:50
 13/45 anonim ***** válasza:
76%

Ahogy írtam korábban is, ha meghalsz, akkor már biztos nem lesz jobb, szóval a kérdésedre továbbra is az a válasz, hogy nem javasolt az öngyilkosság.

A kérdés alapján változtatni akarsz a helyzeteden. Lelki problémákkal a terapeuták foglalkoznak, én hozzájuk fordulnék.

2023. nov. 3. 19:00
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, fogadd el a #13-as (19:00) tanácsát!
2023. nov. 3. 19:10
 15/45 A kérdező kommentje:
Nincs több dolgom itt. Ennél többet nem tudok szenvedni. Életben vagyok úgy, hogy meghaltam, akár elhiszitek, akár nem. Mindenki boldog, családja van, pozitívan állnak a dolgokhoz, minden az ölükbe hullik, kemény munkával, vagy azzal sem, és engem kritizálnak meg lenéznek, ellenségeskednek, hogy ők "felsőbbnek" hiszik magukat nálam, úgy hogy nekem senkim sincs semmim, akkor én mit mondjak? Emelett fogalmuk sincs hogy miféle múlt van mögöttem. Úgy vagyok vele, ha valaki meghal, aki valaha bántott, akár egy rossz "vicces" szóval, annak fogok örülni, boldog leszek. Ez olyan bosszúvágy, és ez a "családomra" is vonatkozik, úgy nézek rájuk, mint az ellenségeimre. Mert tényleg azok. De nem mindig érzem ezt, ez múló dolog, csak hát a múltadat nem tudod elfelejteni, hiába is akarod, így visszatér az érzés. És nem érdekel ki mit gondol, meghallgatom. Csak jól esik kiadni magamból ezt egy oldalra, ismeretlenül. Mindenki vissza kapja aki valaha kikezdett velem, ezt meg fogom bosszúlni, azon vagyok, addig nem megyek el e világról, hisz csak ezért vagyok még mindig életben, és amúgy is, igy legalább kiegyenlítünk, és 'fair' lesz a játék.
2023. nov. 3. 20:09
 16/45 anonim ***** válasza:
2%
Szia. Írod: "soha senki nem állt mellettem, az én oldalamon" Biztos, hogy állt, különben valószínű már nem is élnél, mert azt írod, "a sátán van jelen az életemben". A sátán sorozatgyilkos, embergyilkos, aki neki szolgál, azt is gondolkodás nélkül megöli. Alig ismerlek, talán a családod nem akarta, hogy a sátánnal légy kapcsolatba, ezért is van köztetek konfliktus? Kívánom, hogy légy szabad a sátántól, és légy kapcsolatban azzal, Aki téged az élete árán is szeret. Ő az ÚR JÉZUS KRISZTUS. Végtelenszer erősebb a sátánnál. A Mennyei ATYÁval együtt minden szép, jó, igaz és kívánatos forrása. Neked is rájuk van szükséged, hogy széppé legyen az életed. Ha akarod, mondd ki: JÉZUS segíts rajtam. Ha nem látod is, Ő hallja a kérésedet.
2023. nov. 3. 22:02
 17/45 anonim ***** válasza:
88%

Hagyd már ezt a térítést, másik kérdésben meg azon nyafogsz miért nem tapsikolnak hozzá, hogy ezt tolod, és nem tudod megérteni, hogy ennek nincs itt helye.

Pszichológus amire szüksége van a kérdezőnek és segíteni tud rajta, ennyi a titok nyitja.

2023. nov. 3. 22:15
 18/45 anonim ***** válasza:
2%
Szia. Elfelejtettem a kérdésedre válaszolni. Azt tenném, amit föntebb írt a Paci Laci. Azután: hinném, hogy az ÚR JÉZUS KRISZTUS, Aki az egész világmindenséget teremtette és fenntartja, tud és akar segíteni. Menekülnék sátántól, ahoz, Aki szeret engem. Elhinném, amit ez a Paci Laci ír nekem. Nem adnám föl a reményt, hogy még nekem is jöhet 180 fokos fordulat az életemben és tennék is ennek érdekében. Nem lennék passzív. JÉZUS nevének magyar fordítása = Szabadító.
2023. nov. 3. 22:22
 19/45 anonim ***** válasza:
30%
Szia 17-es. Ugyanannyi jogom van ide írni a véleményemet, mint neked.
2023. nov. 3. 22:24
 20/45 anonim ***** válasza:
80%
A térítés nem vélemény, ha már a fogalmakkal sem vagy otthon....
2023. nov. 3. 22:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!