Egy vesztes vagyok, a helyemben mit tennétek?
Nagyon sokat bántottak, kiskoromban, verbálisan, fizikailag, egész általános iskolában. Mindig egyedül voltam, ültem egy padon, sosem volt barátom. A szerelemben is szerencsétlen vagyok, akiket szerettem sosem szerettek viszont, mindig bántottak, megaláztak, kinevettek.
Minden nap úgy ébredek fel, hogy már nem bírom tovább. Nincs senki akire számíthatnék, egy örök vesztes vagyok. Úgy gondolom senki nem tud segíteni, mert menthetetlen vagyok.
Tudom hogy nem tartozok erre a világra.
Az öngyilkosság javasolt számomra!?
tegnap 20:09
Nem igazán reagálsz a felvetettekre, csak nyomod az önsajnáltató, áldozati dumát. Én is voltam magányos, tudom, hogy rossz, fáj és mindent rossznak látsz, frusztrál és az agressziót szül.
Ki tudsz jönni belőle, de láthatóan nem akarsz. A te dolgod, de akkor ne fárassz vele minket feleslegesen.
"Szerintem meg van annyi eszem, hogy ne menjek pszichológushoz"
Köszönjük, Emese.
De ha nem kell a segítség, akkor miért kértél segítséget? :)
Bizony, bizony, kedves Kérdező.
El vagy szomorodva, adod a nagy áldozatot, de azért megcsillant benned a remény, hogy itt kapsz valamilyen "orvosságot". Kaptál sok jó tanácsot, de egyiket sem fogadod el. Akkor miért írtad ki a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!