Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire van szükségem elvonóra?

Mennyire van szükségem elvonóra?

Figyelt kérdés
4-5 éve rendszeresen fogyasztok dizajner drogokat..legtobbszor hetvegente...de egyre surubben hetkoznap is...dolgoztam kulfoldon is es akkor 6-12 hetekig nem jutottam hozza(volt neha ott is pelda ra olykor)de amint haza jottem az volt az elso..ahogy elkezdek fogyasztani 100%ig kizarom a kulvilagot es keptelen vagyok hetkoznapi dolgok elvegzesere.. viszont még nem igazan latszik meg rajtam mert sok ismerosom van aki ki sem nézné belőlem, szoval lehet nem is olyan durva a helyzet?

2023. okt. 29. 15:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Azt azért hozzátenném, hogy én pl emberileg ugyan olyan maradtam mint előtte, és ezért maradt mellettem minden normális barátom.

De ezzel sokan nem így vannak, nem szabad hagyni hogy elvigyen és engedj az elveidből.

A másik meg, hogy nekem is mondják azért, hogy "b4szki csak drogozni jössz haza amúgy" és azért szégyellni szoktam én is magam... Főleg ha olyan emberek előtt csinálom akik tiszták...

Az a baj az egésszel, hogy beszippant és abba a világba akarsz élni amibe átrak, de az sajnos nem a valóság, vagy csak részben... Dizájnerekről nem tudok sokat, csak annyit hogy általában mérgek, növényvédőszerek meg ilyen sz4rok. Én pl soha nem nyúlnék kristályhoz, katihoz, meg ilyen sz4rokhoz mert tönkretesz. Amfetamin/MDMA is épp elég, az előbbivel gyülik meg nekem a problémám, mert túl könnyü beépíteni a mindennapokba.

2023. nov. 18. 22:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Ideillesztek egy régebbi válaszomat, talán valakit érdekelhet. Van rövidebb és hosszabb út a leszokáshoz. A hosszabb, de kevésbé nehéz út, ha családodból segítséggel, vagy akár egymagadban jelentkezel a Ráckeresztúri Református Drogterápiás Otthonban. Szeretőlelkű, együttérző, szakmailag képzett szociális munkások pl. a heroinnal élők 80 %-át !!! kiszabadítják a droghasználatból, és sokakat új élethez segítenek. Bátran, vagy akár félve, de fogj hozzá. Tel.: 06 25 522 100.
2023. dec. 11. 23:01
 13/13 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek elhatározásra van szüksége nem elvonóra. Nincsenek elvonási tünetei fizikailag csak a szellemi kattogás. Azt meg egy elvonó se fogja elmulasztani, csak belédbeszélik hogy higyj istenbe ezzel egyik drogrol a masikra terelve.
2023. dec. 12. 00:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!