Másnak is remek érzés a xanax? 17/F
Sziasztok! Ma a nagymamám adott xanaxot, 0,5 mg-osat / 0,50-eset, de félbe törtem és úgy vettem be egy felet, de nagyon jó. Minden szorongásom eltűnt. Elmentem a suliba egy ilyen buli szerűségre és merten önmagam lenni, nem volt semmi parám, és átrohantam az úttesten amikor piros volt a lámpa és táncoltam egyet a buszon. Nagyon jó érzés ez. Másnak is vannak ilyen/ilyesmi storyjai? Meg szerintetek rá tudok függeni? Még 9db ilyen “fél” tabim van belőle. Ma már nem fogok többet bevenni.
17/F
😄😄nem gyerek könyörgöm
Szerinted egy majdnem felnőtt ferfinél ez tényleg ilyen drasztikus hatást kelt? Nem hinnem
Ertem hogy veded a kötözködéstől de attól még nem lesz reális amit ir
Nyugizzatok már 😂🤣
Igen rám így hatott, ez van.🤷♂️
Azóta is szedem és nem történt ehhez hasonló eddig. 0,5ösnek a felét szedem reggel egyet meg este. Segít aludni, szóval ja, és eddig még nem fordultam ennyire ki magamból (bár nem is szorongtam annyira, mint azelőtt amikor pénteken bevettem). Mert pénteken nagyon szorongtam és azért vettem be. A többi nap meg azért vettem be, mert addig se gondolok túl semmit egy kis ideig. Szóval ja.
Majd jövő héten kipróbálom, hogy milyen ha suliban is szedem, és, hogy nem szorongok-e. 🤷♂️
Remélem beválik majd, mert egyenlőre ez a cucc áldás.
Jól van 29 nyugi xddd
Nem leszek függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!