Másnak is remek érzés a xanax? 17/F
Sziasztok! Ma a nagymamám adott xanaxot, 0,5 mg-osat / 0,50-eset, de félbe törtem és úgy vettem be egy felet, de nagyon jó. Minden szorongásom eltűnt. Elmentem a suliba egy ilyen buli szerűségre és merten önmagam lenni, nem volt semmi parám, és átrohantam az úttesten amikor piros volt a lámpa és táncoltam egyet a buszon. Nagyon jó érzés ez. Másnak is vannak ilyen/ilyesmi storyjai? Meg szerintetek rá tudok függeni? Még 9db ilyen “fél” tabim van belőle. Ma már nem fogok többet bevenni.
17/F

0,5 -ös fele az 0,25. És van plyan kiszerelés. Már hogyne hatna??? 17 évesnek?
Vényköteles és okkal

nagyon kicsi mennyiség ez pláne egy férfiembernek....
nem ad be olyat hogy táncolsz tőle a buszon xD azért ez kicsit már nem a gyógyszer hatása volt hanem tényleg placebo...én is szorongásra szedem de azért nem kezdek tőle nyilt utcán énekelni táncolni csak szimplán nem szorongok

" És akkor mi lesz lol"
Most még vidámkodhatsz hülye gyerek, mert nem tudod milyen szer a xanax, Majd nem fogsz egy idő után. De a nagymamád sem értelmesebb tőled, ha gyereknek ad belőle.

Én a 0.5mg-os Frontintól vagyok eszméletlen laza, bárkivel bármiről el tudok olyankor beszelgetni, jó a kedvem ,el vagyok lazulva, nyugodt vagyok. Nem hiszem, hogy ez placebo.
35N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!