Másnak is megnyugtató érzés a vagdosás?
Az edzést én is tudom ajánlani, meg a futást. Nekem bevált, nagyon kitisztítja a fejet. Vagy ha telezabálom magam :)
A hidegzuhanyt is ajánlom.
Én nem így bántom magam ahogy te, inkább ezeket csinálom. Mások se veszik észre
(Hogy ez nem jó, és miért nem jó, és mit lehetne tenni, azt már leírták előttem nagyjából, így én kizárólag a kérdésre válaszolnék.)
Számomra talán a 'katarktikus' lenne a legjobb szó. A megnyugtató része az, amikor már ellátom a sebet, például ráteszem a sebtapaszt.
Próbálkozz a hideg fürdéssel
mondhatni azzal is "bántod" magad de nem okozol maradandó sérülést
Vagy mondjuk tegyél egy hajgumit a kezedre
Hameg esetleg megmaradnak a hegek: bio oil
Lehet, hogy nem mindig tudnak segíteni a szakemberek de egy próbát megér, hátha.
Sorstársként írok.
Nekem felszabadító érzés volt mindig, amikor úgy éreztem, nem bírom el a gondolataimat és az érzéseimet. De ez csak átmeneti megoldás.
Szakemberek védelmében szólok, hogy van, aki tényleg segíteni akar és nem csak lehúzni. Három hónapja járok a mostani pszichológusomhoz (ő a második, akit felkerestem, az első kb csak ült és nézett) és annyira örülök, hogy el mertem menni. Nem szűntek meg az ingerek és valószínűleg nem is fognak sosem, de sokkal könnyebben kezelem őket és jobban vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!