Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Hagyjam abba a...

Mit tegyek? Hagyjam abba a szedését?

Figyelt kérdés
4 hónapja szedek mirzaten tablettát, eddig napi 30 mg-ot kellett, és most megemelték 45-re. Két napja vettem be az első 45öst, az első nap nem volt semmi szokatlan tünet, de most hirtelen belázasodtam és fáj a torkom. Ez lehetséges ettől, vagy csak egy sima fertőzés? Nem tudom mit tegyek, eleve félek a gyógyszerek mellékhatásaitól nagyon, és nem tudom hogy ez összefüggésben van-e. Azzal tisztában vagyok, hogy nem szabad hirtelen abbahagyni

2023. okt. 27. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem ettől fáj a torkod és lázasodtàl be. Miből gondolod, hogy ez lehetséges lenne?
2023. okt. 27. 17:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Fel van sorolva a mellékhatásainál, és eléggé hipochonder vagyok
2023. okt. 27. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyébként milyen diagnózisra írták fel neked Mirzatent? És használ valamit? Más mellékhatásokat nem tapasztaltál? Nekem depresszióra és szorongásra írták, de egyelőre nem merem elkezdeni.
2023. okt. 27. 19:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Súlyos inszomniára kaptam és pánikbetegségre/depresszióra. Az étvágynövekedés volt, mint mellékhatás,meg az álmosság. Az inszomniámban nagyon sokat segített,végre tudtam valamennyit aludni. A szorongásom és a depresszióm is javult valamennyit, jobb a közérzetem és javult a hangulatom. Szóval nekem amúgy bevált eddig, a mellékhatások ellenére is, mert rámférne néhány plusz kiló. Csak a hipochondria..az már nehezebb eset😅
2023. okt. 27. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!